Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testime bakar mısınız kızlarrrrrr
- Konu Sahibi Denizim81
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik adet gecikmesi gebelik testi erken
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Ağustos 2021
- 177
- 48
- 13
İnşaallah güzel haberlerinizi bekliyorum ohalde buraya yazmayı unutmayın ki göreyimPerşembe günü kan vericem inşallah canım
İnşaallah güzel haberlerinizi bekliyorum ohalde buraya yazmayı unutmayın ki göreyim
Tİnşaallah güzel haberlerinizi bekliyorum ohalde buraya yazmayı unutmayın ki göreyim
Tabiki canım yazarımİnşaallah güzel haberlerinizi bekliyorum ohalde buraya yazmayı unutmayın ki göreyim
Hayırlı olsun inşallah gebesinizİlk 5 dk
- 16 Ağustos 2021
- 177
- 48
- 13
Peki çift çizgi mi?Günaydın .bugün sabah ilk ıdrarla yaptığım sonuç.ilk 5 dk da çıktı
- 11 Mayıs 2021
- 1.016
- 879
- 53
- 39
Baya belirgin bence var ben 6 gün kala öğrendim daha silik bi şekildeydi ertesi gün kan verdim 23 çıkmıştıKızlar bi bakar mısonız sizce var mı birşey ıslanınca hemen çıktı ama ikiside aynı renk
Eki Görüntüle 2961983
Ya insllahHayırlı olsun inşallah gebesiniz
- 16 Ağustos 2021
- 177
- 48
- 13
Silik gibide olsa görünüyor,hamilesiniz o haldekan verin biran önceİlk 5 dk
- 16 Ağustos 2021
- 177
- 48
- 13
Hadi inşaallah bir sorun olmaz kan testi vermeyi unutmayınYa teşekkürler
Merhaba benim testlere de bakabilir misiniz ilkini sabah yaptım ikisini öğleden sonra hangisi doğru kiSilik gibide olsa görünüyor,hamilesiniz o haldekan verin biran önce
Eklentiler
İlki benimkiyle aynı gibi kan testi veremeye giriyorum.bakalim ne olacakMerhaba benim testlere de bakabilir misiniz ilkini sabah yaptım ikisini öğleden sonra hangisi doğru ki
Sisinde böyle mi olmuştu.silik gibi birazHayırlı olsun inşallah gebesiniz
- 16 Ağustos 2021
- 177
- 48
- 13
En baştaki silik ama yinede 2 çizgi görünüyor en baştaki hangi tarihte yaptınız ve kaç dakika sonra böyle oldu ?Merhaba benim testlere de bakabilir misiniz ilkini sabah yaptım ikisini öğleden sonra hangisi doğru ki
İlki benimkiyle aynı gibi kan testi veremeye giriyorum.bakalim ne olacak
Bu sabah saat 7:30 da yaptım 10 dk falan oldu ötekileri de öğleden sonra yaptım birinde hiç bişi çıkmadı birinde de çok zor belli olan incevik bi çizgi çıktıEn baştaki silik ama yinede 2 çizgi görünüyor en baştaki hangi tarihte yaptınız ve kaç dakika sonra böyle oldu ?