Kasık ağrısı ve idrar yaparken sızlama belirti midir.cok sızlıyor2 gün var
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testime bakar mısınız kızlarrrrrr
- Konu Sahibi Denizim81
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik adet gecikmesi gebelik testi erken
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet değerlendiriyoruz.folik asitte kullanıyorumDüşünüyorsanız ilk önce folik asit kullanmaya başlayın bunu doktor da önerir ,peki yumurtlama günlerinizi değerlendiriyor musunuz?
- 16 Ağustos 2021
- 177
- 48
- 13
S
Şöyle ki kasık ağrısı evet belirtiler arasında ama idrar yaparken yanma duymamıştım bende karşılaşmadım hiç belkide idrar yollarında enfeksiyon vardırKasık ağrısı ve idrar yaparken sızlama belirti mıdır
Ben önceki düşükte bebeğim 20 günlükken idrar yolu enfeksiyonu olmuştum.doktoe gebelikten demişti.qcqbq olur mu diye düşünüyorumS
Şöyle ki kasık ağrısı evet belirtiler arasında ama idrar yaparken yanma duymamıştım bende karşılaşmadım hiç belkide idrar yollarında enfeksiyon vardır
- 16 Ağustos 2021
- 177
- 48
- 13
Mm şöyle bende bu şekilde şikayetlerle doktora gitmiştim ama idrar yollarında enfeksiyon olduğunu tahmin ediyordum zaten sonra doktor fitil hap ve toz şase verdi ben sadece şaseyi kullandım affedersiniz 2 gün kadar diyare oldum sonra bı baktım aaaa hamileyim etrafımdakilerde hep diyordu ki idrar yolları enfeksiyonu için doktora gidip verdiği ilaçları kullanan kim varsa hamile kaldı diyorlardı bende gülüp geçmiştim ama doğruymuş demekki bütün kanalları açıyor bu şekilde olma ihtimali yükseliyorEvet değerlendiriyoruz.folik asitte kullanıyorum
- 16 Ağustos 2021
- 177
- 48
- 13
Peki düşük ne zaman gerçekleşti tarih olarak hatirliyormusunuz?Ben önceki düşükte bebeğim 20 günlükken idrar yolu enfeksiyonu olmuştum.doktoe gebelikten demişti.qcqbq olur mu diye düşünüyorum
Ha yani siz ilaçtan sonra hamile kaldınız.enfeksiyon bebekten dolayı değildi yaniMm şöyle bende bu şekilde şikayetlerle doktora gitmiştim ama idrar yollarında enfeksiyon olduğunu tahmin ediyordum zaten sonra doktor fitil hap ve toz şase verdi ben sadece şaseyi kullandım affedersiniz 2 gün kadar diyare oldum sonra bı baktım aaaa hamileyim etrafımdakilerde hep diyordu ki idrar yolları enfeksiyonu için doktora gidip verdiği ilaçları kullanan kim varsa hamile kaldı diyorlardı bende gülüp geçmiştim ama doğruymuş demekki bütün kanalları açıyor bu şekilde olma ihtimali yükseliyor
- 16 Ağustos 2021
- 177
- 48
- 13
Evet evet tozu sulandırıp içtim oda demekki tıkalı damarları bütün enfeksiyonu almış ki sonradan hamile kaldım bende yaklaşık 3 aydır bekliyordum ama olmuyordu kullandıktan sonra hamile kaldım çok şükürHa yani siz ilaçtan sonra hamile kaldınız.enfeksiyon bebekten dolayı değildi yani
- 16 Ağustos 2021
- 177
- 48
- 13
O halde hamile kalmanızı engelleyecek bir durum yok vücut olarakta iyi durumdasınız stres yapmayın oda çok etkiler anlayabiliyorum sizleri hani istiyorsunuz bide çevreden soruyorlardı daha çok canınız sıkılır bence adetiniz geçsin bı dahatest yapın baktınız birşey yok doktora gidersinizŞubatta yani9 ay önce falan
Ne güzel.ben yarın tekrar test yapacağım bu sefer sabah ilk ıdrarla burada paylaşacağım.tekarta bakabilir misinizEvet evet tozu sulandırıp içtim oda demekki tıkalı damarları bütün enfeksiyonu almış ki sonradan hamile kaldım bende yaklaşık 3 aydır bekliyordum ama olmuyordu kullandıktan sonra hamile kaldım çok şükür
- 16 Ağustos 2021
- 177
- 48
- 13
Tabiki bakarım inşaalllah bu defa olur hatta takibe alayım siziNe güzel.ben yarın tekrar test yapacağım bu sefer sabah ilk ıdrarla burada paylaşacağım.tekarta bakabilir misiniz
Evet ama 2 aydır artık olmuyor diye kabullenmiş tim.ama yinede yumurtalam günü ilişkiye giriyorduk.oda canımız isterse acaba oldu mu diye düşündüm.bitde benim negatif olan testlerde bir yarım saat sonra çıkardı o kuruma çizgisi .bu sefer 7 dakikada çıkınca acaba dedim.nirmalde testte almazdim ama eşim almış yaptım bendeO halde hamile kalmanızı engelleyecek bir durum yok vücut olarakta iyi durumdasınız stres yapmayın oda çok etkiler anlayabiliyorum sizleri hani istiyorsunuz bide çevreden soruyorlardı daha çok canınız sıkılır bence adetiniz geçsin bı dahatest yapın baktınız birşey yok doktora gidersiniz
- 16 Ağustos 2021
- 177
- 48
- 13
Mmm olsun ne kadar düzensiz olsada 30 günü çoktan geçmiş bence bir iki gün sonra testi yenileyinAdetim düzensiz canım ya en son 15 ekimde olmuştum