• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız kızlarrrrrr

O halde adetiniz geçsin sonrasında test yapın o zaman daha iyi belli olur istiyormuydunuz çocuk 😊bide ilk mi olacak olursa

Düşünüyorsanız ilk önce folik asit kullanmaya başlayın bunu doktor da önerir ,peki yumurtlama günlerinizi değerlendiriyor musunuz?

S

Şöyle ki kasık ağrısı evet belirtiler arasında ama idrar yaparken yanma duymamıştım bende karşılaşmadım hiç belkide idrar yollarında enfeksiyon vardır🤔
Ben önceki düşükte bebeğim 20 günlükken idrar yolu enfeksiyonu olmuştum.doktoe gebelikten demişti.qcqbq olur mu diye düşünüyorum

Evet değerlendiriyoruz.folik asitte kullanıyorum
Mm🤔 şöyle bende bu şekilde şikayetlerle doktora gitmiştim ama idrar yollarında enfeksiyon olduğunu tahmin ediyordum zaten sonra doktor fitil hap ve toz şase verdi ben sadece şaseyi kullandım affedersiniz 2 gün kadar diyare oldum sonra bı baktım aaaa hamileyim 😊etrafımdakilerde hep diyordu ki idrar yolları enfeksiyonu için doktora gidip verdiği ilaçları kullanan kim varsa hamile kaldı diyorlardı bende gülüp geçmiştim ama doğruymuş demekki bütün kanalları açıyor bu şekilde olma ihtimali yükseliyor 😊😊

Mm🤔 şöyle bende bu şekilde şikayetlerle doktora gitmiştim ama idrar yollarında enfeksiyon olduğunu tahmin ediyordum zaten sonra doktor fitil hap ve toz şase verdi ben sadece şaseyi kullandım affedersiniz 2 gün kadar diyare oldum sonra bı baktım aaaa hamileyim 😊etrafımdakilerde hep diyordu ki idrar yolları enfeksiyonu için doktora gidip verdiği ilaçları kullanan kim varsa hamile kaldı diyorlardı bende gülüp geçmiştim ama doğruymuş demekki bütün kanalları açıyor bu şekilde olma ihtimali yükseliyor 😊😊
Ha yani siz ilaçtan sonra hamile kaldınız.enfeksiyon bebekten dolayı değildi yani

Ha yani siz ilaçtan sonra hamile kaldınız.enfeksiyon bebekten dolayı değildi yani
Evet evet tozu sulandırıp içtim oda demekki tıkalı damarları bütün enfeksiyonu almış ki sonradan hamile kaldım bende yaklaşık 3 aydır bekliyordum ama olmuyordu kullandıktan sonra hamile kaldım çok şükür 😊

Şubatta yani9 ay önce falan
O halde hamile kalmanızı engelleyecek bir durum yok vücut olarakta iyi durumdasınız stres yapmayın oda çok etkiler anlayabiliyorum sizleri hani istiyorsunuz bide çevreden soruyorlardı daha çok canınız sıkılır bence adetiniz geçsin bı dahatest yapın baktınız birşey yok doktora gidersiniz 😊

Evet evet tozu sulandırıp içtim oda demekki tıkalı damarları bütün enfeksiyonu almış ki sonradan hamile kaldım bende yaklaşık 3 aydır bekliyordum ama olmuyordu kullandıktan sonra hamile kaldım çok şükür 😊
Ne güzel.ben yarın tekrar test yapacağım bu sefer sabah ilk ıdrarla burada paylaşacağım.tekarta bakabilir misiniz

O halde hamile kalmanızı engelleyecek bir durum yok vücut olarakta iyi durumdasınız stres yapmayın oda çok etkiler anlayabiliyorum sizleri hani istiyorsunuz bide çevreden soruyorlardı daha çok canınız sıkılır bence adetiniz geçsin bı dahatest yapın baktınız birşey yok doktora gidersiniz 😊
Evet ama 2 aydır artık olmuyor diye kabullenmiş tim.ama yinede yumurtalam günü ilişkiye giriyorduk.oda canımız isterse acaba oldu mu diye düşündüm.bitde benim negatif olan testlerde bir yarım saat sonra çıkardı o kuruma çizgisi .bu sefer 7 dakikada çıkınca acaba dedim.nirmalde testte almazdim ama eşim almış yaptım bende

Back