- 23 Ocak 2017
- 306
- 175
- 43
-
- Konu Sahibi Selinofvki
Devlete gidiysan 10mm iken ultrasonu alttan da karındanda kese içini göstermiyor aletleri eski. Özelde ise 10-14mm arası iken dr dikkatli bakarsa görür küçükde olsa benim görmüştü . Ama görmedim deyip incelemeden muayeneyi kesiyorlar genelde. Daha erken stres yapma. Merak etme pazartesi görürsün inşallah.Merhaba benimde son adet tarihim 27mart test pozitif çıktı doktora gittim pzt günü kese göründü hem karından hem vajinal bakınca ama yolk sac bebek gözükmedi ben hep geç yumurtlama oluyorum bir kızım var ondada geç yumurtlma olmuştu kese 10mm çıktı normalmi gözükmemesi pzt günü tekrar gideceğim ama sabredemiyorum acaba boş gebelik olabilirmi
Kanaman mı var?Yoldayım canım adetim 1 gün geçti bugün biraz gelmeye başlafı korkuyorum vallahi idrar yenilicem önce ona göre kan veririm acilde
Benim 10 günde sıfırlandı canım,kimyasal gebelikti benimki çok araştırdım beklemeye gerek yok yazıyordu ama zaten bu ay zor bu gidişle,hayırlısı artıkCanım hiç canını sıkma yeni düşük yapmışsın ilk adedi bekle bence. Sonraki ay dene en sağlıklısı derim. Kanında hcg sıfırlandımı? Benim bir hafta oldu kürtaj olalı hcg dün yapıldı 64 olmuş içimde parca kalmıştı onun etkisi
Evet yarın sabah erkenden test yapıcam yoksada çıkar bu seferKanaman mı var?
Kayınvalidenemi gidiyordınuz kaşla göz arası neolacak hava sıcak duş aldık olayı. Ay kime ne canım hem bir odada kalacaksan akışına bırak. Allah zamanında verecek bizim kuruntumuz bu stres yapma Allah en kısa zamanda nasip etsin.Benim 10 günde sıfırlandı canım,kimyasal gebelikti benimki çok araştırdım beklemeye gerek yok yazıyordu ama zaten bu ay zor bu gidişle,hayırlısı artık
Kimyasal mı desem kanda çıkardı öyle olsa canım,bence sen bugün bi idrar testi daha yapEvet yarın sabah erkenden test yapıcam yoksada çıkar bu sefer
Kayınvalidenemi gidiyordınuz kaşla göz arası neolacak hava sıcak duş aldık olayı. Ay kime ne canım hem bir odada kalacaksan akışına bırak. Allah zamanında verecek bizim kuruntumuz bu stres yapma Allah en kısa zamanda nasip etsin.
Evet yarın sabah erkenden test yapıcam yoksada çıkar bu sefer
Yarın sabah yapıcam eşim açık eczane bulabilirse almaya gittiKimyasal mı desem kanda çıkardı öyle olsa canım,bence sen bugün bi idrar testi daha yap
Ya test yanlışsa diye korkuyorum bilmiyorum vallahi eşim test bulmaya gitti olmadı akşam kan vermeye gideyim acileCnm test pozitif ve kanaman var neyi bekliyorsun ? Kanda o gün çıkmayıp ertesi gün idrarde çıkan çok örnek var bebeğin seninleyse suan riske atıyorsun.
Ya test yanlışsa diye korkuyorum bilmiyorum vallahi eşim test bulmaya gitti olmadı akşam kan vermeye gideyim acile
Elime test anca 9.9 gibi ulaşır inşallah bebeğim benimledir rabbim yanımda olsunBir an önce test yap canım negatif çıkarsada üzülme bebeğin hayatını riske atmaktansa bırak gerekirse yanıl
Bugun eczaneler kapalıymış eşim gitti az önce. Nöbetci eczane ancak. Kalp atşını görmeden bebek olarak nitelendirmemek gerek olaki kayıplarda daha çok yıpranılır. Inşallah sağlıklı devam eder.Elime test anca 9.9 gibi ulaşır inşallah bebeğim benimledir rabbim yanımda olsun
İnşallah vardırda boş yere heveslenip sevinmek istemiyorum , nöbetci var sadece evet onuda arayıp bulucazBugun eczaneler kapalıymış eşim gitti az önce. Nöbetci eczane ancak. Kalp atşını görmeden bebek olarak nitelendirmemek gerek olaki kayıplarda daha çok yıpranılır. Inşallah sağlıklı devam eder.
Hay maşallah Allah tamamına erdirsinAdetim gecince 2.gün yaptım böyle çıktı hemen gidip kan vermiştim 8.500 küsür çıkmıştı basıl hormon varsa :)
Amin canım Rabbim en hayırlısını sağlıkla sanada olmayanlarada isteyenlere nasip etsin inşallah kucağın hiç boş kalmaz :):)Çok tatlısınız hepiniz inşallah meleklerinizii kucağınıza alırsınız bir avazda
Rabbim banada sağlıklı uzun ömürlü bir evlat nasip eder inşallah tez vakitte