Test çubuklarını görelim;))

slm kızlar buda benim testim 3. gebeliğim iki kızım var sürpriz oldu bize dr gidemedim salı gitcem inş sizce kaç haftalıktır koyu çıktı baya

Eklentiler

• image.jpeg
    24,2 KB · Görüntüleme: 112
slm kızlar buda benim testim 3. gebeliğim iki kızım var sürpriz oldu bize dr gidemedim salı gitcem inş sizce kaç haftalıktır koyu çıktı baya
Bence 5+lardasın canım hayrlı olsun sağlıkla alın kucagınıza sahi nekadar gecikti adetinde öyle yaptın testi?

Bence 5+lardasın canım hayrlı olsun sağlıkla alın kucagınıza sahi nekadar gecikti adetinde öyle yaptın testi?
çook teşekkür ederim canım 8. gün yaptım idrar testi sonra kanda verdik pozitif ama haftalığına baktırmadım hayırlısı bakalım

tam benlik bir sayfa olmuş.
pozitif silik gölge bütün test çubuklarına ba-yı-lı-yor-ummmm

Maşallah Subhanallah
Evvett konuyu açmışım benimde çıbığım olmasınmı burda
Subhanallah gebeyim inşallah
Bat iki gün geçti.
Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin amin

Eklentiler

• 20170702_054214.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 85
Kizlar merhaba. Oncelikle hamile olanlara saglikli sihhatli hayirli evlat nasip olmasini dilerim.hamile kalmak isteyenlerede onlar icin en hayirli vakitte Allah nasip etmesini dilerim.
Gelelim bana. 3sene olcak evleneli.korunduk hep.bu ay oyle kendiliginden bir cesaret geldi.deneyelim dedik.o da tamyumurtlama gunuydu. Grip ve faranjit oldm.esimde eger varsa ilac kullanmayalim dedi. Yarin regl olmam gerekiyor. Dun aksam ve bu sabah test yptm. Şok oldm.napcagimida bilemedim. Siz nasil yorumlarsiniz kizlar

Eklentiler

• 20170702_091651-1.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 64
Kız maşallah subhanallah.
Allah tamamına erdirsin
Cayır cayır hamilesin işte ilaç içme dr sormadan.
Allah ol dedimi olur bacım bak negüzel aratmamış şükür namazı kılın iki rekat.
Bu nimet böyle pat diye nasip oluyo herxaman maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…