Hamile miyimmm?? 🥹

Bence pozitif bu kadar fazla hatalı test çıkacağını sanmıyorum. Hem markalar da farklı, inşallah kanda da netleştirsiniz🙏🥰 siz gynoseed jel kullanmıştınız sanırım bu ay doğru mu hatırlıyorum?
Evet ilk defa denedim bu ay oldu mu bilmiyorum ama teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için 😍😍 bu sabah tekrar test yapicam inşallah

Benim de öyle oldu erken gebelik testinde çıkmadı ki ben erken gebeliği kasetten sonra yaptım sırf saklamak için çıkmadı 😀 ama hamileyim canım
Senin de sonuçlar pozitif gösteriyor , kan verdin mi
Aa hadi ya henüz vermedim bugün de sabah yapicam bakalım ilk idrarla nasipse nasıl cikicak sonuç merak ediyorum kasıklarım da hafif hafif ağrı var özellikle sağ tarafta yumurta da ordaydi ama ben adete yoruyorum herseyi , kaç çıkmıştı ilk değeriniz hayırlı olsun 😍

Aa hadi ya henüz vermedim bugün de sabah yapicam bakalım ilk idrarla nasipse nasıl cikicak sonuç merak ediyorum kasıklarım da hafif hafif ağrı var özellikle sağ tarafta yumurta da ordaydi ama ben adete yoruyorum herseyi , kaç çıkmıştı ilk değeriniz hayırlı olsun 😍
Test yaptınız mıııı
İlk değerim 53 dü🐣

Kızlar merhaba son adet tarihim 25 Eylül
Ayın 7 sinde yumurta çatlicak değerlendirin demişti doktor değerlendirdik 4 gündür falan yapıyorum hep çok silik çizgi vardi hayali cizgiydi yani bugün santa lady ile ve after10 erken gebelik testi ile denedim birde bir gebe günlüğünün ovulasyon testi ile resmini bırakıyorum şimdi sizce varmı ? Bugün 14.gun yumurtlamadan sonra , yanılma payı olabilir mi?? Hepsi aynı idrar ve aynı dakika da yapıldı , kafamı karıştıran tek şey erken gebelik testinde aşırı silik kaset testler de daha belirgin neden olur bu durum ?
İlk erken gebelik testi
İkinci ovulasyon
Üçüncü ve dördünde santa lady normal kaset gebelik testi 😭
Sonuç ne çıktı? 🩷

merhaba son adet tarihim 3 ekim 14 ekimde yumurtlama gördüm adetime 3 gün var iki markadan test yaptım ilk idrar değil hatta sizce varmı bir kere gebelik gecirdim 7. Haftada kalbi durmuştu :KK43: inşallah sağlıklıdır varsa

Eklentiler

• IMG_3243.jpeg
    IMG_3243.jpeg
    47,6 KB · Görüntüleme: 170
  • IMG_3246.jpeg
    IMG_3246.jpeg
    58,7 KB · Görüntüleme: 170
X