- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 34
-
- Konu Sahibi Selinofvki
Cok tesekkur ederim. Amiiiin:)Kız maşallah subhanallah.
Allah tamamına erdirsin
Cayır cayır hamilesin işte ilaç içme dr sormadan.
Allah ol dedimi olur bacım bak negüzel aratmamış şükür namazı kılın iki rekat.
Bu nimet böyle pat diye nasip oluyo herxaman maşallah
Maşallah Subhanallah
Evvett konuyu açmışım benimde çıbığım olmasınmı burda
Subhanallah gebeyim inşallah
Bat iki gün geçti.
Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin amin
Sağol bacım amin.maşallah süphanallah canım benim.
Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah.
özellikle bir şey yaptın mı?
belirtin var mıydı?
Hayy maşallah canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah. Geçen aylarda kürtaj olmustun demi? Bana da umut oldun 22 mayista kürtaj oldum inşallah rabbim bana ve tüm isteyenlere tez zamanda nasip eder.Maşallah Subhanallah
Evvett konuyu açmışım benimde çıbığım olmasınmı burda
Subhanallah gebeyim inşallah
Bat iki gün geçti.
Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin amin
Amin canım.Hayy maşallah canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah. Geçen aylarda kürtaj olmustun demi? Bana da umut oldun 22 mayista kürtaj oldum inşallah rabbim bana ve tüm isteyenlere tez zamanda nasip eder.
Ahh kürtajj Allah tez zamanda evlat nasip etsin aminEki Görüntüle 2015582 Tam bana göre bir topik çift çizgi görmeye bayılıyorum ben de...
Benim çift çizgim kürtajla bitti rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı gebelikler nasip eder inşallah amin.
Maşallah bacım Allah tamamına erdirsin aminBunlar da benim çift çizgilerim inşallah dogrudur
Amin canım insallah vardır yarın doktora gidip bi test yaptırcam bakalımMaşallah bacım Allah tamamına erdirsin amin
Amin canım inşallah yeni çift çizgili test atarım buraya sevincimi sizinle paylaşırım.Ahh kürtajj Allah tez zamanda evlat nasip etsin amin
Üzüldüm canım kurtajdan sonra ne güzel hemen olmuştu. Rabbim bekletmeden yine verir inşallah.Kızlar kimyasal geçirdim sanırım dün adet oldum dr kimyasal dedi.
Hevesim kursağımda kaldı.
Önümüzdeki çıbıklara bakıciz artık
Test sormuşsun digital in dışında hepsini tavsiye ederim Z zeynomuyat