- 19 Aralık 2016
- 4.369
- 2.659
-
- Konu Sahibi Selinofvki
Canım tc felan yazıyor istersen kaldırt onuKan testi sonucum
Vitamin ilacında yeterli miktarda folik olmuyor. Günde en az 4mg almalısın. İdrarda çıkıp kanda çıkmaması garip. İdrardan sonramı kan testi yaptın nasıl oldu. Değer kaçıktı?Vitamin ilacı kullanıyorum folik asit içeriyor salı günü kanda çıkmadı korkuyorum onun için
Ovulasyon çubuğumu bu yumurtlama dönemindemi yaptın yoksa. Ovulasyon çubuğuyla adet dönemindemi test yaptın?Eki Görüntüle 1997975 Şimdi bu ince çizgi neyin nesi?
İlk kan verdim salı günü sabahleyin öğleden sonra 3 gibi felanda idrar testini yaptım...Vitamin ilacında yeterli miktarda folik olmuyor. Günde en az 4mg almalısın. İdrarda çıkıp kanda çıkmaması garip. İdrardan sonramı kan testi yaptın nasıl oldu. Değer kaçıktı?
Bugun de bir idrar testi yaparmısın çizgi netleşecekmi. Garip olmuş seninki, ilk ikana gecer sonra idrara hcg hormonu.İlk kan verdim salı günü sabahleyin öğleden sonra 3 gibi felanda idrar testini yaptım...
Kan 0.100 çıktı
Canım ben 21 nisanda düşük yaptım işte 1 ay oldu daha yeni yumurtluyorum,bugün yaptım testi de niye ince bilemedim,pozitif mi oluyor öyle deOvulasyon çubuğumu bu yumurtlama dönemindemi yaptın yoksa. Ovulasyon çubuğuyla adet dönemindemi test yaptın?
Bugün yenilicem bende anlamadım kafam karışıkBugun de bir idrar testi yaparmısın çizgi netleşecekmi. Garip olmuş seninki, ilk ikana gecer sonra idrara hcg hormonu.
Ne zaman dönüyorsun Can'ım evine?şu kan testini tekrarla lütfenİlk kan verdim salı günü sabahleyin öğleden sonra 3 gibi felanda idrar testini yaptım...
Kan 0.100 çıktı
Ozaman yumurtlamışsın canım hemen operasyona başlaOvulasyon dedim ya:))
Pozitif yesssssCanım ben 21 nisanda düşük yaptım işte 1 ay oldu daha yeni yumurtluyorum,bugün yaptım testi de niye ince bilemedim,pozitif mi oluyor öyle de
Yoldayım canım adetim 1 gün geçti bugün biraz gelmeye başlafı korkuyorum vallahi idrar yenilicem önce ona göre kan veririm acildeNe zaman dönüyorsun Can'ım evine?şu kan testini tekrarla lütfen
Hı hı kv.lere gidiyoruz çok güzel operasyon yaparım,bir ay bekledi yumurta bugünü bulduOzaman yumurtlamışsın canım hemen operasyona başlaikinci çicgi ovulasyon testlerinde yumurtladığını gösterir oki
Canım hiç canını sıkma yeni düşük yapmışsın ilk adedi bekle bence. Sonraki ay dene en sağlıklısı derim. Kanında hcg sıfırlandımı? Benim bir hafta oldu kürtaj olalı hcg dün yapıldı 64 olmuş içimde parca kalmıştı onun etkisiHı hı kv.lere gidiyoruz çok güzel operasyon yaparım,bir ay bekledi yumurta bugünü buldu
MaşallahBu da benden 10 haftalıklar :)