- Konu Sahibi nisanurs98
Merhaba bizde çocuk istiyorduk adetim ise 10 gün gecikti idrar testi yapmıştım ama negatif çıktı bugün ise lekeleme şeklinde bir şey oldu pembe tonlarında acaba hamile olabilir miyim ? Yarın kan testi vericem zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerleşme kanaması geç döllenme olma ihtinali var tabiki kan vermekte fayda varMerhaba bizde çocuk istiyorduk adetim ise 10 gün gecikti idrar testi yapmıştım ama negatif çıktı bugün ise lekeleme şeklinde bir şey oldu pembe tonlarında acaba hamile olabilir miyim ? Yarın kan testi vericem zaten
Canım bende kimyasal gebelik yaşadım doktorum adetten sonra yumurtlama dönemini değerlendir tekrar kalma şansın çok yüksek dedi ve kaldım.. Sakın pes etme Allah büyüktür üzülme.. Olana kadar devam inşallah.. Herşey bir sınavYerleşme kanaması geç döllenme olma ihtinali var tabiki kan vermekte fayda var
Ay inşallah çok teşekkür ederim bugün normalde adetimin bitmesi lazım bitmedi mesela 7.gun lekelenme geliyor hala kimyasaldan kaynaklı mi acabaCanım bende kimyasal gebelik yaşadım doktorum adetten sonra yumurtlama dönemini değerlendir tekrar kalma şansın çok yüksek dedi ve kaldım.. Sakın pes etme Allah büyüktür üzülme.. Olana kadar devam inşallah.. Herşey bir sınav
Evet hamilesinizMerhaba benim bu ay 4 gun gecikmem oldu. Goguslerimin uclari genisledi ve acidi. Dun de sol kasik agrim oldu bacagima kadar vuran. Bu sabah bu testi yaptim 2.dakikada hemen cizgi belirdi. Cok koyu degil ama hamile miyimdir sizce?Eki Görüntüle 3495651 Eki Görüntüle 3495652 Eki Görüntüle 3495653
Evet kimyasaldandır o bekle bi kaç gün daha gelmeye devam ederse kadın doğuma git muayene etsin seniAy inşallah çok teşekkür ederim bugün normalde adetimin bitmesi lazım bitmedi mesela 7.gun lekelenme geliyor hala kimyasaldan kaynaklı mi acaba
Kimyasal geçirdim malesefEvet kimyasaldandır o bekle bi kaç gün daha gelmeye devam ederse kadın doğuma git muayene etsin seni
Kanaman ne durumdaKimyasal geçirdim malesef
Bitti bu ay adet 8 gün sürdü 7 e yıkanıyordum bitti çok şükürKanaman ne durumda
Tamam bu ay değerlendir yineBitti bu ay adet 8 gün sürdü 7 e yıkanıyordum bitti çok şükür
Tamam bu ay değerlendir yine
Değerlendiriyoeuz da jeli kullanmadım hiç bu seferTamam bu ay değerlendir yine
Erken gebelik testinde çıkmadı . Kan vericemAtar mısın festi
Tamam canımErken gebelik testinde çıkmadı . Kan vericem