Test çubuklarını görelim;))

Vitamin ilacı kullanıyorum folik asit içeriyor salı günü kanda çıkmadı korkuyorum onun için
Vitamin ilacında yeterli miktarda folik olmuyor. Günde en az 4mg almalısın. İdrarda çıkıp kanda çıkmaması garip. İdrardan sonramı kan testi yaptın nasıl oldu. Değer kaçıktı?

Vitamin ilacında yeterli miktarda folik olmuyor. Günde en az 4mg almalısın. İdrarda çıkıp kanda çıkmaması garip. İdrardan sonramı kan testi yaptın nasıl oldu. Değer kaçıktı?
İlk kan verdim salı günü sabahleyin öğleden sonra 3 gibi felanda idrar testini yaptım...

Kan 0.100 çıktı

E buda benden olsun o zaman herkes yollamış bende eksik kalmayım :) adetime 6 gün kala yapmıştım şimdi 8 buçuk aylığız :)

Eklentiler

• 20161027_204407.jpg
    20161027_204407.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 100
  • 20161028_130917.jpg
    20161028_130917.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 97
Hı hı kv.lere gidiyoruz çok güzel operasyon yaparım,bir ay bekledi yumurta bugünü buldu :duduk::kızgın:
Canım hiç canını sıkma yeni düşük yapmışsın ilk adedi bekle bence. Sonraki ay dene en sağlıklısı derim. Kanında hcg sıfırlandımı? Benim bir hafta oldu kürtaj olalı hcg dün yapıldı 64 olmuş içimde parca kalmıştı onun etkisi

Bugun bende idrar testi deneyeceğim eczane açıksa tabi. Hcg düşükten sonra 64e düştü dün idrarda görünüyomu onu test edicim. Herşey sizin için tecrube olsun bize:KK45:

Merhaba benimde son adet tarihim 27mart test pozitif çıktı doktora gittim pzt günü kese göründü hem karından hem vajinal bakınca ama yolk sac bebek gözükmedi ben hep geç yumurtlama oluyorum bir kızım var ondada geç yumurtlma olmuştu kese 10mm çıktı normalmi gözükmemesi pzt günü tekrar gideceğim ama sabredemiyorum acaba boş gebelik olabilirmi

X