- 18 Mart 2015
- 732
- 498
- 34
- Konu Sahibi Selinofvki
Amin hepimizin canım tabi şimdi 15+3 olduk.Hay maşallah Allah tamamına erdirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepimizin canım tabi şimdi 15+3 olduk.Hay maşallah Allah tamamına erdirsin
Bence 5+lardasın canım hayrlı olsun sağlıkla alın kucagınıza sahi nekadar gecikti adetinde öyle yaptın testi?slm kızlar buda benim testim 3. gebeliğim iki kızım var sürpriz oldu bize dr gidemedim salı gitcem inş sizce kaç haftalıktır koyu çıktı baya
Maşallah 5-6 arası olabilir.kaç gün geçti adetinslm kızlar buda benim testim 3. gebeliğim iki kızım var sürpriz oldu bize dr gidemedim salı gitcem inş sizce kaç haftalıktır koyu çıktı baya
8 gün geçti canım teşekkür ederimMaşallah 5-6 arası olabilir.kaç gün geçti adetin
Bence 5+lardasın canım hayrlı olsun sağlıkla alın kucagınıza sahi nekadar gecikti adetinde öyle yaptın testi?
çook teşekkür ederim canım 8. gün yaptım idrar testi sonra kanda verdik pozitif ama haftalığına baktırmadım hayırlısı bakalımBence 5+lardasın canım hayrlı olsun sağlıkla alın kucagınıza sahi nekadar gecikti adetinde öyle yaptın testi?
Amin canm saol allahım isteyen herkese nasip etsin inş
Maşallah Allah tamanı erdirsinEki Görüntüle 1998529 buda benim bebegim adeti 3 gun gecince yapmistim simdi 14+4 gunluk olduk:)
İlahi alemsin:) aynı idrarlarlamı yaptın maşallah Allah tamamına erdirsin:) bende severim ters cubuklarina bakmayi fantaziye gel ya:)
Bu da benden olsun:) hamile kaldigima inanamayinca 5 dk arayla 5 test yaptim.
Burda iliskinin uzerinden 14 gun gecmisti...
Eki Görüntüle 1998530
Heheheheh komik olan o:) esime godterdim 5 dk arayla nasi isedin dedi sevinmeden once:)İlahi alemsin:) aynı idrarlarlamı yaptın maşallah Allah tamamına erdirsin
Masallah. Allah saglikla sihhatle kucagina almak nasip etsin. Bende birazdan foto koyucam.dun geceden beri kendime gelemedim:)Bide şurdan çekimm
Amin hepimizin inşallah bacım.Masallah. Allah saglikla sihhatle kucagina almak nasip etsin. Bende birazdan foto koyucam.dun geceden beri kendime gelemedim:)
Kız maşallah subhanallah.Kizlar merhaba. Oncelikle hamile olanlara saglikli sihhatli hayirli evlat nasip olmasini dilerim.hamile kalmak isteyenlerede onlar icin en hayirli vakitte Allah nasip etmesini dilerim.
Gelelim bana. 3sene olcak evleneli.korunduk hep.bu ay oyle kendiliginden bir cesaret geldi.deneyelim dedik.o da tamyumurtlama gunuydu. Grip ve faranjit oldm.esimde eger varsa ilac kullanmayalim dedi. Yarin regl olmam gerekiyor. Dun aksam ve bu sabah test yptm. Şok oldm.napcagimida bilemedim. Siz nasil yorumlarsiniz kizlar