- 23 Ocak 2017
- 306
- 175
- 43
-
- Konu Sahibi Selinofvki
Maşallah çok koyu çıkmış ikinci çizgi canim adetin gecmismiydiHahah al ozamn dün yaptım we hala kimseye sölememişim :):):)
Maşallah sen kesn hamlesn kesin 5 hafta feşan net cktgna göreHahah al ozamn dün yaptım we hala kimseye sölememişim :):):)
Bayıldım bu favori çubukHahah al ozamn dün yaptım we hala kimseye sölememişim :):):)
Maşallah sen kesn hamlesn kesin 5 hafta feşan net cktgna göre
Bayıldım bu favori çubukmaşallah Allah tamamına erdirsin
Yarında hcg sonucunu paylaş inşallah. Tahminim 1000 üzeri.Bilmiyorum 2 gün geçmişti umudum yoktu ama arkadaş direk aldı illa yap diye mecbur yaptım pozitif çıktı bende şoktayım kimseye söleyemedim kanda yapmadan önce yarın kanda yapayım da öle eşim bile bilmiyo:)
Yarında hcg sonucunu paylaş inşallah. Tahminim 1000 üzeri.
Ben geçen hafta kürtaj oldum uzun bir düştü düşmedi mücadelesinden sonra hamdolsun. Şimdide parça kalmış onu ilaçla atıyorum artık uzman olacam nerdeyse aşamalar konusunda:) Allah ne verirse hayırlı sağlıklısını versin hepimiz için amin.Tmm canm inş bakalım sizde war mı bişiy
Ben geçen hafta kürtaj oldum uzun bir düştü düşmedi mücadelesinden sonra hamdolsun. Şimdide parça kalmış onu ilaçla atıyorum artık uzman olacam nerdeyse aşamalar konusunda:) Allah ne verirse hayırlı sağlıklısını versin hepimiz için amin.
Maşallah çok koyu çıkmış ikinci çizgi canim adetin gecmismiydi
ben ya aynı benKızlar neden bilmiyorum bu test çubuklarını görmeye bayılıyorum
Çift çizgi, sikik ikinci çizgi, tek çizgi(ışığa tutulunca ikincisi çıkan)...
Her türlü çıbık koyabilirsiniz
Varmı benim gibi bunun meraklısı
Çok iyi erken döllenme olmuş o zaman çünkü baya koyu hayırlı olsun canim kan sonucunuda yaz belkide ikizdir ondan böyle koyu çıkmıştırŞimdi farkettim msjı canm k.bakma ewet 2 gün geçmişti
Geçmiş olsun. Bende gecen hafta düşük yaptım. Napalım canımız sağolsun. Allah sağlıklı çift çiziler nasip ersinBuda benim çift çizgim ama maalesef kimyasal gebelikmiş ocak ayında düşük yaptım
Saol canım sanada geçmiş olsun ben bir ay ağlamıştım çok üzüldüm bir buçuk sene uğraştım hamile kalmak için hamile kaldım ama sevincimiz bir hafta sürdü sonu kötü oldu şimdi aşılama ya geçtik inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarimiz olur ben inanıyorum bebeklerimizi kucağımıza alicaz inşallahGeçmiş olsun. Bende gecen hafta düşük yaptım. Napalım canımız sağolsun. Allah sağlıklı çift çiziler nasip ersin
Inşallah Allah gönlüne göre versin. Bunun imtihan olduğunu unutmadan hamd ederek beklemeyi nasip etsin Allahım.Saol canım sanada geçmiş olsun ben bir ay ağlamıştım çok üzüldüm bir buçuk sene uğraştım hamile kalmak için hamile kaldım ama sevincimiz bir hafta sürdü sonu kötü oldu şimdi aşılama ya geçtik inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarimiz olur ben inanıyorum bebeklerimizi kucağımıza alicaz inşallah
Oohhh maşallah subhanallah çok tatlısın. Bu duble çıbıklar olmuşBuda bnmki kızlar doya doya bakınşimdi beş buçuk aylık olduk Şükür