- 1 Ekim 2009
- 1.556
- 18
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #3.401
aferin düşüncen güzel:lepi:
ne sapığı annem ya konuşan adamdan bişe çıkmaz sinsilerden korkcaaaaaksınn:jeyyar:herif yaban ellerde ey gidi ey elini bile tutmuyorum artık tesettürlüye bak hıııı derler diye:roflol:
varya cevabı gördüm dedimki bunu biricik yazmış ciğerinin rengini sölüymüolumunekankayizsmile
:roflol: :roflol: :roflol:bencede herif zaten taaa kıbrıs kaçmış:roflol: :roflol: :roflol:
hıh bikere ayda enaz bi geliyo gebere gebere :umursamaz:ne kaçması uleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyn biriciği severim ama şu lafları beni deli ediyoooorrr uleyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnn
bende sevmiyorum ulu orta samimiyetii.. ama kuytu köşedeaklinialirimsmileaklinialirimsmile
ne kuytusu yavrum ya köy yerimi burası :jeyyar: ey gidi talyacık ey azcık savunsana tbsafiyeyi
tabe sevcen bulmuşun benim gibi gızıaklinialirimsmile
ne kuytusu yavrum ya köy yerimi burası :jeyyar: ey gidi talyacık ey azcık savunsana tbsafiyeyi
ay ilk geldiği gün çok komikti, diğer odada annemlerle oturuyoruz sadece benim yanımdaki sandalye boş, sözlümde geldi yer olmadığı için oraya oturacaktı, benim sandalyeyi ayağımla bir itişim var görmeliydiniz :))
Güldüklerini farkettim ama bozuntuya vermedim :))
Tanıdıkların yanında çekiniyorum ben yaa, dışarıda da el tutmaktan başka bişey yapmıyorum zaten, birkee karda ayağım kayıyo diye sarılıp yürümüştük oda istisna tebi...
ay ilk geldiği gün çok komikti, diğer odada annemlerle oturuyoruz sadece benim yanımdaki sandalye boş, sözlümde geldi yer olmadığı için oraya oturacaktı, benim sandalyeyi ayağımla bir itişim var görmeliydiniz :))
Güldüklerini farkettim ama bozuntuya vermedim :))
Tanıdıkların yanında çekiniyorum ben yaa, dışarıda da el tutmaktan başka bişey yapmıyorum zaten, birkee karda ayağım kayıyo diye sarılıp yürümüştük oda istisna tebi...
türbanını savurtursun rüzgarlara bırakırsın sen sevmeye yakışırsın seni sevmeyen ööölsün öllsün seni sevmeyen ölsüüünnn
sende az değilsin hee:jeyyar:
milletin yanında masum kızı oynuyon sefgülünün yanında:jeyyar:
ay cadı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kırk yıl düşünsem aklıma gelmez:roflol::roflol:
nerden bildin nan benim çalıştığım yer köyykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
maksat gözü dışarıda olmasın :jeyyar:
maksat gözü dışarıda olmasın :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?