Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ne sapığı annem ya konuşan adamdan bişe çıkmaz sinsilerden korkcaaaaaksınn:jeyyar:herif yaban ellerde ey gidi ey elini bile tutmuyorum artık tesettürlüye bak hıııı derler diye:roflol:

bende sevmiyorum ulu orta samimiyetii.. ama kuytu köşedeaklinialirimsmileaklinialirimsmile

:roflol: :roflol: :roflol:bencede herif zaten taaa kıbrıs kaçmış:roflol: :roflol: :roflol:

hıh bikere ayda enaz bi geliyo gebere gebere :umursamaz:ne kaçması uleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyn biriciği severim ama şu lafları beni deli ediyoooorrr uleyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnn

ay ilk geldiği gün çok komikti, diğer odada annemlerle oturuyoruz sadece benim yanımdaki sandalye boş, sözlümde geldi yer olmadığı için oraya oturacaktı, benim sandalyeyi ayağımla bir itişim var görmeliydiniz :))
Güldüklerini farkettim ama bozuntuya vermedim :))
Tanıdıkların yanında çekiniyorum ben yaa, dışarıda da el tutmaktan başka bişey yapmıyorum zaten, birkee karda ayağım kayıyo diye sarılıp yürümüştük oda istisna tebi...

sende az değilsin hee:jeyyar:
milletin yanında masum kızı oynuyon sefgülünün yanında:jeyyar:

:roflol::roflol:

ay cadı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kırk yıl düşünsem aklıma gelmez:roflol::roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…