Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

kızlargeldm tekrar talyacm hoşbulduk cnm nasılsın ben süperim :sm_cool:

[QUOTE=_Biricik_;1185

biricik hayırlı bi kısmet bulunca hemen gidiyosun artık senin düğün albümünü görmek istiyorum ya benden geçti yerimi savdım hadi kızım hazır çeyizinde tam

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyy bi uykum geldiki sormayınboshayallersmilenegüzel yarın tııp tıp gitcektim safişkoya eşşeğin sıpası bide bana süpriz neyim yaparsa yandık

nasip gülüm nasip bende çok istiyorum tabiboshayallersmile
ooofff offffff yina getirdin aklıma bıktım yalnızlıktan yaaa 3 yıldır böleyim bıktıııımboshayallersmile:sinifsinif:

en güzel günlerini yaşıyosun değerini bil hayatına biri girince hep şüphe ile yaşamaktansa kafan rahat

alıntı?????????????????????????biiii.....

bak sohbetlere git kızım günlere git annenin kokoş arkileri varsa eve çağırıp marifetini döktür biyerden çıkar hadi baaalım

Son düzenleme:
al bendende okadar şeker kız ya erkek derdi çekilrimi ya insan verem olur bu kadınceezler nası kanser oluo düşündünmü o kocaları nie bas bas zırlıo vicdan azabındannn hırbolar

vayyy hemen bi iddia çekiyim bigün bana bi şans oyunundan paralarlallar çıkcak bakın demedi demeyin aranızı iyi tutunlülülülülülü

tbsf canımsın ciğerimsin guzummolumunekankayizsmileunutmaa beniiaklinialirimsmile

en güzel günlerini yaşıyosun değerini bil hayatına biri girince hep şüphe ile yaşamaktansa kafan rahat
herkes şüpheyle yaşıcak diye bişey yok ki cnm seçim meselesi bu doğru insanı bulmak önemli olan:kedi:
bak sohbetlere git kızım günlere git annenin kokoş arkileri varsa eve çağırıp marifetini döktür biyerden çıkar hadi baaalım

:roflol: :roflol: :roflol:uyguluyorum merak etme sen:roflol: :roflol: :roflol:

kızçeler alıntılarıı siler misiniiiz

al bendende okadar şeker kız ya erkek derdi çekilrimi ya insan verem olur bu kadınceezler nası kanser oluo düşündünmü o kocaları nie bas bas zırlıo vicdan azabındannn hırbolar

aynen hepsi şerefsiz hepsi yalan söylüyo

[
amann biriciğim salla sallaaa:sm_cool::sm_cool:

Son düzenleme:
İşтε Bεи BöуLεуiм Bi Aиdα Sυѕαя´ Bi Aиdα Cσşαяıм..
İмкαиѕιzι İѕтεя «M ü к ε м м ε L i» Yαşαяıм.

geçen gün benim bahsettiklerim geldi beğenmediler herhalde küçük oğullarına :dilcikar:

Back