- 26 Şubat 2009
- 2.523
- 35
- 683
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #3.421
.................biricik hayırlı bi kısmet bulunca hemen gidiyosun artık senin düğün albümünü görmek istiyorum ya benden geçti yerimi savdım hadi kızım hazır çeyizinde tam
nasip gülüm nasip bende çok istiyorum tabiboshayallersmile
ooofff offffff yina getirdin aklıma bıktım yalnızlıktan yaaa 3 yıldır böleyim bıktıııımboshayallersmile:sinifsinif:
vayyy hemen bi iddia çekiyim bigün bana bi şans oyunundan paralarlallar çıkcak bakın demedi demeyin aranızı iyi tutunlülülülülülü
herkes şüpheyle yaşıcak diye bişey yok ki cnm seçim meselesi bu doğru insanı bulmak önemli olan:kedi:en güzel günlerini yaşıyosun değerini bil hayatına biri girince hep şüphe ile yaşamaktansa kafan rahat
bak sohbetlere git kızım günlere git annenin kokoş arkileri varsa eve çağırıp marifetini döktür biyerden çıkar hadi baaalım
al bendende okadar şeker kız ya erkek derdi çekilrimi ya insan verem olur bu kadınceezler nası kanser oluo düşündünmü o kocaları nie bas bas zırlıo vicdan azabındannn hırbolar
amann biriciğim salla sallaaa:sm_cool::sm_cool:
slm sitaree
tbsf nere gittin yaa pissboshayallersmile
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:sende az değilsin ama:jeyyar:ay alemsiniz he kocalarınızı düşünemiyorum sizin aklinialirimsmile
geçen gün benim bahsettiklerim geldi beğenmediler herhalde küçük oğullarına :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?