Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

bende çekiniyorum yaa, dün dayısına giderken evin yakınına gelince elini bıraktım, bizim evden çıkarkende tutmam, uzaklaşınca :jeyyar:

duygusuz musun yavru sensempatiksalakcinni

arkilerin kınalarda çok duygulandım ama kendiminkinde komikserim stresten ne ağlamada nede bişe oooh ooh biz halamlar kuzenler falan kına provası yapmıştıık yanık yanık türküler başımı açıolar ben 32 diş haydaa hoptek alkış oooh ohhh :roflol::roflol: öle bi iş etcem onlara kınada

arkilerin kınalarda çok duygulandım ama kendiminkinde komikserim stresten ne ağlamada nede bişe oooh ooh biz halamlar kuzenler falan kına provası yapmıştıık yanık yanık türküler başımı açıolar ben 32 diş haydaa hoptek alkış oooh ohhh :roflol::roflol: öle bi iş etcem onlara kınada

bir oyana bir buyana yatma şaşkın ten halarda menhalarda :roflol: :roflol:

hhahahyyy kız provayla aslı aynımı olurr... hem ağlarr hem gidersinnnkötükedihüso

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
tbsfin sefgülüsün adi sefaymis ya laaaaa delikafadulden

safiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee safiyeeeeeeeeeee :roflol: :roflol:
gizim nie hep safiye dedirttirdin bana :mymeka: :roflol:

ne safiyesi yaaamafoldumben tercihlerin hiç farklı diil yanisırnaşık şey

ya kızım nediorum elini bile tutmuyorum ne sapığı delürdün galibe zate ilk buluşmamız komediydi halalar kuzenler puhaaasırnaşık şey

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
tbsfin sefgülüsün adi sefaymis ya laaaaa delikafadulden

safiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee safiyeeeeeeeeeee :roflol: :roflol:
gizim nie hep safiye dedirttirdin bana :mymeka: :roflol:

ey gidi dayak ey:oklava::roflol:

Back