Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ya bu çocuğun adını ben çözemedim, safiye diyesim geliyo :))

ayyyy duysa kırcak bacaklarımı harbiden bütün millet safiş diyo teyzem ağzından kaçırdı bikere safiş diye aaaay rezil oldum orda anladı naneyiakannehir:roflol: safa adı

kızımm taaa kıbrıstan geliyorr... 17 gün çokmu nanalsanaalsanasmile

hem keşke bende öyle uzak olsamm.. daha az önce burdaydı yedik birbirimiziiieyvahedigeldismile

ya bizde yanyana olunca iyiyiz uzakta olunca daha zor haftada 5kere kavga alsanaalsanasmile

ene safiş erkek arkadaşınmıydı senin bee bende bi kere resim eklemiştinya yanındaki kız arkadasın sandımkaydirigubbakcemile3 safiş bencede olsa olsa saffet olarsempatiksalakcinni

biricikim kocacımı özledim he ya kuzum akşam kayınvalidem vardı çok samimi olamadımaklinialirimsmile

cimcimecim sen yazana kadar okudum tarifi kk dan :))) sütlü tatlıları daha cok severim aslında ama deniycem bunuda canım saolasınolumunekankayizsmile

ayy tatlı tatlı dediniz canım bi çikolatalı dondurmaa çektikiii uuuyyyy şişcek bitarafım boshayallersmile

kayınvalide olunca samimi olamıyomusunuz:1no2:

ya kınamda ağlayamazsan diye ççok krkuyorum bide kına istemiyorum ya avucuma bi cimcik attırcam oooy ne o öle

anaaam sen evli diilmisin ne ateşi konuşturmayın beni bişe olmaz telafi edersinizyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…