- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #3.381
bende çekiniyorum yaa, dün dayısına giderken evin yakınına gelince elini bıraktım, bizim evden çıkarkende tutmam, uzaklaşınca :jeyyar:
duygusuz musun yavru sensempatiksalakcinni
bende çekiniyorum yaa, dün dayısına giderken evin yakınına gelince elini bıraktım, bizim evden çıkarkende tutmam, uzaklaşınca :jeyyar:
arkilerin kınalarda çok duygulandım ama kendiminkinde komikserim stresten ne ağlamada nede bişe oooh ooh biz halamlar kuzenler falan kına provası yapmıştıık yanık yanık türküler başımı açıolar ben 32 diş haydaa hoptek alkış oooh ohhh :roflol::roflol: öle bi iş etcem onlara kınada
arkilerin kınalarda çok duygulandım ama kendiminkinde komikserim stresten ne ağlamada nede bişe oooh ooh biz halamlar kuzenler falan kına provası yapmıştıık yanık yanık türküler başımı açıolar ben 32 diş haydaa hoptek alkış oooh ohhh :roflol::roflol: öle bi iş etcem onlara kınada
sapıklarr sizii:dance:
anamm tbsf sen nişanlıyken herifin yanında çok durma :))
anamm tbsf sen nişanlıyken herifin yanında çok durma :))
valla ben tutuyorum elini, türbanla ne alakesi var yaa, o benim kocem olcek
yürü be ALLAHINA kurbanaklinialirimsmile
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
tbsfin sefgülüsün adi sefaymis ya laaaaa delikafadulden
safiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee safiyeeeeeeeeeee :roflol: :roflol:
gizim nie hep safiye dedirttirdin bana :mymeka: :roflol:
alnında yazmıo işte kocam olcak die ben çekiniorum ya insanlar çok acımasız bi laf gelirse çarkından başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?