Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:sende az değilsin ama:jeyyar:

kim kız anlat hele merahlıyım bu konulardakaydirigubbakcemile2

ya geçen biraz hava alayım dedim dergahın parkında oturdum 2 bayanın yanına bi öğrencim geldi kurstan geldi konuştu benle sonra bayanlar kuran kursu hocasımısın die sohbete giriştiler çok beğenmişlerdi hanım ağırbaşlıtatlı bi kız diye eve geldiler görmeye daha ses çıkmadı sinir oldum :çok üzgünüm:

nasip cnm üzülme:teselli:

beni beğenmediler heralde başka bişe aklıma gelmedi amma önce beğenmişlerdi sonra ne oldu bilmiyorm amamn ya beğenmesinler onlar kaybeder :dilcikar:

iyiyim cnm sen nasılsın
yine duygusallaştım beenmafoldumben

tatlım üzülme yaa kısmetse kalkar gelir şamdan yemenden
kısmet değilse ne gelir elden demişler

senin de nasibin bi yerlerde nikahla ölümün zamanını kimse bilmezmiş sen hayırlısını dile her zaman.

kime niyet kime kısmet şekerkıza yazcaktım yanlışlıkla sana yazdım biricik kusura bakma

Son düzenleyen: Moderatör:
beni beğenmediler heralde başka bişe aklıma gelmedi amma önce beğenmişlerdi sonra ne oldu bilmiyorm amamn ya beğenmesinler onlar kaybeder :dilcikar:

cnm nasip olmayınca bi sebep çıkıyo sende öyle düşünyerimseniben
belki başka bişeyini beğenmemiş olabilirler bilemessin ne düşündüklerini:1rolleyes:

tabiki her zaman hayırlısı olsun diyorum:kedi:
hayırlıysa yaklaştır hayırsızsa uzaklaştır diye dua ediyorum bazı şeyler canımı sıkıyo işte

biricigim guzum giz, sen bi dua sölemistin hani, suya felan üfleniyo diye, o duayi bidaha sölermisin, bide nasil uygulicam diye.
hani kismet acmak icin :1rolleyes:

sekerimmmmmmmmm napion iyimsin:1hug:

ayy sultanom sorma yaa duayı buraya yazdım ara ara yok bulamadım nerden bulcam şimdi yaa
eylül güzeli aldımı acep gelince birde ona soralımbilmiyorumkismile

biricigim guzum giz, sen bi dua sölemistin hani, suya felan üfleniyo diye, o duayi bidaha sölermisin, bide nasil uygulicam diye.
hani kismet acmak icin :1rolleyes:

sekerimmmmmmmmm napion iyimsin:1hug:

saol tatlım iyim sen naılsın bi eve gelen kadınlar asabımı bozdu onun dışında iyyiim

buldum netten cnm
Kısmetin açılması ıiçin dua
Bir bardak temiz su alınır ve bunun üzerine 101 defa aşağıdaki ayetler okunup üflenir.Kısmeti kapalı olan,evlenmek isteyipte birini bulup evlenemeyen kişi bu sudan içer.
Bu işleme 21 gün devam edilir.
Hem kısmeti açılır hemde üzerinde bir bağlılık varsa Allahin izniyle çözülür.

"İnna fetahna leke fethan mübina.Ve fütihatis semaü fekanet ebvaba"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…