Tesettüre zorlanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocan istemiyorsa meme büyütme ameliyatını baskalari için istiyorsundur diyen birinin milleti cahillikle suçlaması şahane yalnız. 😂
Aynen en bilgili, ciddiye alınacak üye sizsiniz.
d4014765ea048ff11bed94c8b7c4772c.gif

bazı kadınlar başını örtmeyi tercih ediyor. kendi isteğiyle bu şekilde yaşayan çok kişi var, ben öyle bakıyorum der benim inancım böyle der anlarız ancak bu emir yapacaksın diye insanlara gizliden bir baskı çabasını kabul edemeyiz. sonradan e ama içinden gelmiyorsa yapma demek de komik kaçıyor. kimsenin aklıyla alay etmeyiniz.

bazı kadınlar başını örtmeyi tercih ediyor. kendi isteğiyle bu şekilde yaşayan çok kişi var, ben öyle bakıyorum der benim inancım böyle der anlarız ancak bu emir yapacaksın diye insanlara gizliden bir baskı çabasını kabul edemeyiz. sonradan e ama içinden gelmiyorsa yapma demek de komik kaçıyor. kimsenin aklıyla alay etmeyiniz.
Burda bütün suç bende aslında baştan kücük yaşta evlenip pasif kalmam herşeye evet demem kendimi savunamamam. Sonrası hep bir eşimi ikna etmeye çabaladım. O baya kıskanc tı çevre değişti biraz arkadaşlarının eşleri vs açık hep bakış açısı değişti. Açılınca ailesi ne der diyede takıyrdu muhtemelen çünkü oda çok pasifti. Yeni aklımız başımıza geldi baskı altında yaşamak istemiyoruz ikimizde

Seneler önce eşimin ailesinin emri vakisi sebebiyle tessettür takmak zorunda kaldım. Eşime uyar istemiyorum desemde işine geldi. Bakımlı biriydim saçlarım çok beğenilirdi diye sustu. Senelerce bu ben değilim dedim. İlk ailenin olduğu şehirde açıl dedi. Şimdide özgürsün arkandayım diyor. Camda, kapıda, balkonda açığım ailemin olduğu şehirde de. Ama işte yaşadığımız şehirde sokağa çıkmadım tesettürsüz. Herkese Ailemin yanında açık olduğumu söyledim. Komşular vs biliyorlar vatsapta da hep paylaştım açık resim. Ama eşimin ailesi va çok dedikoducu tamamen açılma fikri tırsıyorum kınanırmıyım hakkımda kötü düşünürler mi vs diye kızlar fikir verin.
Sizin hayatınız, sizin kararınız. Herkes konuşacak bir şey bulur, kimseye göre hayatınızı yaşamayın. Ama arada kalmak sizi yıpratır( bir açık bir kapalı) , net kararınızı verin ve uygulayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X