Tesettüre zorlanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uye size kotu bir sey dememis ki dogrusunu yazmis. Neden boyle yukseldiniz? Su cevabi esinizin ailesine veremediginiz icin mi yukseldiniz? Burada kimse kimsenin acik ya da kapali olmasi ile ilgilenmiyor.
Boş ver ego tatmini yapsın dursun sanki milet arkasından şuan çok iyi konuşuyor 😂

Biz biz diye konusuyorsaniz tabiki var 😂 dinde dayatma olmasa farzlar olmaz. Oruç bir dayatmadir mesela çünkü farz? Her din dogmatiktir. Şartları vardır. O yüzden günah sevap kavramları var zaten yoksa ne gerek var? Evet yapıp yapmamak herkesin kendi seçimi, sonuçlarını da kendi üstleniyor. Neyse ben banlanmak istemiyorum size 4 yıllık birikiminizle başarılar diliyorum umarım yanınıza iki kişi daha bulup bir devlet kurar orda doya doya reddiye yaparsınız hayırlı geceler 😅
kesin emirlerle uydurma emirler arasındaki farkı anladığınız zaman tekrar konuşuruz. :D

kesin emirlerle uydurma emirler arasındaki farkı anladığınız zaman tekrar konuşuruz. :D
Tamam hadi benimki yanlış olsun. Bahsettiğiniz "kesin emirler" dayatma demek işte hani zorlama yoktu emir zorlama değil midir? Siz Türkçeyi biraz daha sökün öyle konuşalım yasak olmayan bir platformda 😅

evet çoğu cahil maalesef.
çünkü indirilen dine değil uydurulan dine inanıyorlar.
o sebeple de hep gavur ülkelere kaçıyorlar ;)
Kocan istemiyorsa meme büyütme ameliyatını baskalari için istiyorsundur diyen birinin milleti cahillikle suçlaması şahane yalnız. 😂
Aynen en bilgili, ciddiye alınacak üye sizsiniz.

Şu yorumu beğenmeyenler, cidden neyin kafasını yaşıyor ? Neresi yanlış ?

Evet tesettür allahın emri, ama elalem için kapalı durulur mu ? Kadının içinde yoksa kimene ? Herkesin canı cehenneme ?

Tek kelimeli yanlış yok. Cidden birilerinin beğenmeme butonu basılı kalmış net. Başka açıklaması yok.

Tamam hadi benimki yanlış olsun. Bahsettiğiniz "kesin emirler" dayatma demek işte hani zorlama yoktu emir zorlama değil midir? Siz Türkçeyi biraz daha sökün öyle konuşalım yasak olmayan bir platformda 😅
emirle dayatma arasındaki farktan haberiniz var mı?
ayrıca şu an alenen ayete karşı geliyorsun.
birine bu emir yapacaksın diye zorbalık yapmak halinden bahsediyoruz ama işte... sonra ülkeler niye böyle niye mezhep savaşları var..

Evet tesettür allahın emri, ama elalem için kapalı durulur mu ? Kadının içinde yoksa kimene ? Herkesin canı cehenneme ?

Tek kelimeli yanlış yok. Cidden birilerinin beğenmeme butonu basılı kalmış net. Başka açıklaması yok.
yanlış çünkü dinimizde böyle bir emir yok.
insanlara yanlış bilgi vermeyin. dinde emirler bellidir.

yanlış çünkü dinimizde böyle bir emir yok.
insanlara yanlış bilgi vermeyin. dinde emirler bellidir.
Ben agnostiğim bacım. Emirle memirle işim yok benim. Halk ağzı ile allahın emri, kulla allah arasında gibi kalıp cümlelerden birisi sadece. Sonuç olarak madem inananlar için böyle, elalem ne karışır kulla allah arasındaki meseleye ?

Aynen ben siteye alışamadım sohbet çok karmaşık siz yazınca fark ettim . Çok mantıklı bir yorum. Herkes hakkını helal etsin karmaşa baya bura kim sevdi kim sövdü beynim yandı

Allah için kapanılır aile, sülale istediği için değil kim ne derse desin yahu kime ne milletin ne dediğine niye bakıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X