- 28 Mart 2011
- 1.018
- 854
- 123
- 49
Alınmış kesilmiş biçilmiş bişey yoksa alabilirsinizortada tam modele de karar veremedik provada karar verecektik
gerçeği söylemelisin ..1000 tl vermiştim vereli de 2 gün oldu baslamış mıdır onu da bilmiyorum bana sadece ayakkabını al gel boy ölçünü de alayım dedi
1000 tl vermiştim vereli de 2 gün oldu baslamış mıdır onu da bilmiyorum bana sadece ayakkabını al gel boy ölçünü de alayım dedi
1000 tl verdiyseniz gelin sizsiniz sanırım :)abiye diktirecektim gelinlik değil... 1000 tl kapora istedi zaten vereli de 2 gün oldu .. şu an ne aşamada bilmiyorum ilk provada ayakkabını al gel boy ölçünü de alacağım demişti
Diktireceginiz modelin resmi var mi? Hiç 3500 tl lik abiye görmedim de.
baslamışsa yapacak bşy yokBaslamasa nasil provaya çağıracak sizi üzerinizde kalip cikaracak degil ya, madem elbiseyi alir almaz arasaydiniz abla başladın mı , baslamadiysan iptal ediyorum dersin.. 2 gun önce dedi bir gün once dedi bunlar bahane değil prova icin ayakkabiyla gel demis yani ana hatlarin çıkarmış yazık değil mi? Hic baslamasa evet düşünürsünüz ama bu durumda başlamış bile
modelde yok zaten ortada provada karar verecektikDiktireceginiz modelin resmi var mi? Hiç 3500 tl lik abiye görmedim de.
1000 tl istedi verdim1000 tl verdiyseniz gelin sizsiniz sanırım :)
1000 tl kapora mı olur yaa ?
haktan hukuktan emin olun bende çok krokuyorum baslamamıs ya da masraf etmemışse geri isteyeceğim ama baslamışsa da o zaman en kötü ihtimal param yanar yapacak bsy yokAyakkabı al gel dedi ise başlamış. Sizin içiniz rahat edecek mi kaporayı geri isteyince? O para onun hakkı, siz alsanız bile başka şekilde çıkar bence. Bu tip hak hukuk konularından ben çok korkuyorum.
Merhaba kızlar ,
Sorunum şu ki 1 ay sonra kuzenim evleniyor bende nikah şahidi Olacağım için guzel bir elbise yaptırmak istedim terziye gittim modele karar verdim gibi bir miktarda kapora bıraktım ama çok içime sinmedi elbise ilk prova yarın neyse ben bugun gezerken bi elbise gördüm ve çok beğendim onu dayanamadım aldım şimdi terziye yarın prova var ben elbise diktirmek istemiyorum ama kapora bıraktım ne diyeyim kadına kırmadan dökmeden ?
Içinden çıkamadım yardım ederseniz çok sevinirim
en kötü ihtimal dediğiniz gibi olur fakat kadına iptal olduğunu nasıl söyleyeceğim ? çekiniyorum birazilk prova yarın ise bir terzi bir kesim ve teyelli bir dikim yapmıştır. dolayısı ile malzeme harcamıştır. eğer yapmadı ise kaporanı iade isteyebilirsin yaptı ise istemen çok ayıp olur paran yanar vazgeçebilirsin.
evet özel tasarımlar çok pahalı diğer modellerde klasik zaten dikim için bana da kapora çok geldi ama ne de olsa sonunda o para verielecek diye verdimmalesef abıyeler cok pahalı arkadaslar benımde bu haftasonu akrabamın dugunu var
abıyelere baktım 6 bın 8 bın dedıler
dedım dalgamı gecıyorsunuz gelınlık fıyatı
ozel tasarım dıyorlar...
bu sebeple gıttım dıktırdım
metresı 400 tl lık dantel kumas aldım en ıyı modaevıne 2 bın tl ye dıktırdım dıkımı kuması astarı hersey dahıl 2 bın ... baktıgım abıyelerden daha guzel oldu ustelık
dıktırmek bazı noktalarda daha avantajlı oluyor
yalnız trendyol gıbı bazı sıtelerde abıyeler cok uyguna denk gelıyor takıp etmek lazım ...
kaporayı cok ıstemıs terzı normalde maksımum 200 - 300 verılır yanı
Ben sizin yerinizde olsam, 1000 TL'yi yakmazdım. Yine de diktirirdim galiba :) İnşallah başlamamıştır hiç.haktan hukuktan emin olun bende çok krokuyorum baslamamıs ya da masraf etmemışse geri isteyeceğim ama baslamışsa da o zaman en kötü ihtimal param yanar yapacak bsy yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?