1000 tl yi yakmasam o zaman da baska bir elbise aldım o elbiseyi de aldım iki tane masraf yapamam ki bütçem müsait değil neredeyse gelinlik almış kadar olurum iki elbisenin parasıylaBen sizin yerinizde olsam, 1000 TL'yi yakmazdım. Yine de diktirirdim galiba :) İnşallah başlamamıştır hiç.
ozaman abıye tasarımını degıstırmeyı dusunun1000 tl yi yakmasam o zaman da baska bir elbise aldım o elbiseyi de aldım iki tane masraf yapamam ki bütçem müsait değil neredeyse gelinlik almış kadar olurum iki elbisenin parasıyla
Çok değil mi o paraya bi dünya abiye alınır nerde yaşıyorsunuz ?1000 tl istedi verdim
bende öyle düşündüm :)ozaman abıye tasarımını degıstırmeyı dusunun
1000 tl kaporayı yakmaktansa 1500 tl lık elbıse dıktırın ...
daha sade uygun bırsey dıksın eger parayı vermeyecekse kuması kestıyse
kadıköyde bir modacıya gttiim özel dikim olacağı için bu fiyatı verdiÇok değil mi o paraya bi dünya abiye alınır nerde yaşıyorsunuz ?
Nur yerlitaş a mı gittiniz yoksa
Vallahi bende.3500 TL'lik abiyenin modelini ve kumaşını merak ettim.
Neden? Sen parayı geri alırsan kadının emeğinin karşılığı ne olacak?Parayı geri alabilir miyim peki
Neden? Sen parayı geri alırsan kadının emeğinin karşılığı ne olacak?
Kaporasi 1000 TL ise elbisenin dikim fiyatı kaçtı acaba1000 tl verdim
elbise olmayacak zaten kaldı3500 TL'lik abiyenin modelini ve kumaşını merak ettim.
3500 tlKaporasi 1000 TL ise elbisenin dikim fiyatı kaçtı acaba
Beden olculerinizi almadi mi? Kalip cikartmadi mi kumas almadi mi? Hala savunmaya geciyorsunuz isin icinde olan biri olarak sizi uyarmaya calisiyorum ama asla duymuyorsunuzşu an ortada dikilmiş birşey yok 2 gun önce verdim parayı ayakkabını al gel boy ölçünü de alayım dedi sadece bu
sadece beden ölçülerimi aldı kumaş alıp almadığını bılmıyorum kalıp çıkardı mı onu da bılmıyorumBeden olculerinizi almadi mi? Kalip cikartmadi mi kumas almadi mi? Hala savunmaya geciyorsunuz isin icinde olan biri olarak sizi uyarmaya calisiyorum ama asla duymuyorsunuz
Arada konus baribaslamışsa yapacak bşy yok
beden ölçülerimi aldı sadece istediğim modeli kabataslak yazdım kumaş aldı mı almadı mı hiç bilmiyorum .. daral geldi inşallah baslamamıştıranladığım kadarıyla ortada bi kesme biçme durumu yok, çünkü daha model bile belli değil. model belli olmadan nasıl neye göre kesip biçecek kumaşı bu bir. ikincisi 1000 tl kapora cidden uçuk bir rakam. elbisenin asıl fiyatı da keza öyle. terzi iyi niyetli gelmedi bana. üçüncüsü ise şu durumda yapılacak şey, kumaşı aldıysa kumaş parasını düşüp paranızı o miktar üzerinden isteyeceksiniz. almadıysa tamamını isteyeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?