Parayı geri alabilir miyim pekiKapora onun icin degil mi zaten? Cayan musteri adina teminat. Dikim iptal dersin.
Umarım anlar beni kurmakta istemiyorumGerçeği söyle sonuçta içine sinmeyen bir elbiseyle kendini iyi hissedemezsin terzide anlayışla karşılar herhalde.
Acaba paramı geri alabilir miyim ?Sen daha iyisine layıksın ben seni hak etmiyorum de
Şaka tabii. Yani bence şey de, oğlan tarafıyla kuzenime nikah elbisesi bakarken ısrar Edip bana da aldılar de. Yalan olacak ama böyle söylersen , sen bilirsin tabii
Ne anladım o zaman bu iştenDikim iptal. Ama paranı alamazsın. O onun vazgeçiş teminatı çünkü...
Üzerine daha çok vereceğim ve her zaman kullanabileceğim bir elbise değilÜzerine çok para vermeyeceksen diktir, dolapta dursun. Lazım olur elbet bir gün.
Parayı iade eder mi acabaBu kapora olayini cozebilmis degilim.. yapmamis oldugu bir islem icin kapora almak !! ve sizin cayma hakkiniz var 14 gun icerisinde..
Ben olsam vermek istemezdim ama verirdim. Ben safim çünkü. Fettan biriyse vermeyebilir doğrusu. Çünkü o da emek göstermiştir elbise için , ne kadar vermiştin ?Acaba paramı geri alabilir miyim ?
Yarın prova varsa kesilip teğel olmuştur o çoktan. Bir de kumaş gitmiştir. Bilmiyorum belki verir . Ben geri veren de gördüm vermeyende ama genelde vermiyorlar.Ne anladım o zaman bu işten
Neden peki elbiseye başlamadı bile üstelik parayı 2 gün önce verdimParayi unut alamazsin
Bu kapora olayini cozebilmis degilim.. yapmamis oldugu bir islem icin kapora almak !! ve sizin cayma hakkiniz var 14 gun icerisinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?