• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terziye ne diyeceğim ???

Bu konu sinirimi ziplatti:) gidip gelip sinirleniyorum gebe gebe:)

Belki terzi sizin siparisinize oncelik verip baska isleri reddetmek zorunda bile kaldi, bunu bilemezsiniz.

Sadece vazgecmis olmak bile hic etik degilken bir de kaporayi geri almayi dusunmek...

Hic ban yiyesim yok! Tut kendini kirmizi!
vazgeçilebilir kapora da bunun için değil mi zaten ... ayrıca hiçbirşey yapmamışsa geri isteyeceğim onun hakkı olan bir para da gözüm yok

Yaw konu sahıbı kafa buluyor sanırım
1000 tl bırıne gıtmıs para vermıs
Ortada kumas yok
Model yok
Prova yok
Terzının nosu yok
Kapalıdır dıye gıtmemıs
Elbiseden haberı yok
Gerı paramı alırmıyım dıyor
Tobe tobe

Ne demek hangı asamada oldugunu bılmıyorum
Kuması sız mı aldınız terzımı
Kuması sız aldıysanız ve hıc ıslem yapılmadıysa kaporayı verır
Kuması sız aldıysanız sadece kesım yaptıysa ufak bı kesıntıyle parayı verır
Kuması o aldıysa ıslem yapmadıysa kumas parasını duser gerı kalanı verır

Sızın konu degısık dıktırdıgınız elbıseden haberınız yok 1000 tl kapora falan telide mi yok gıtmedın arasaydın
Bence aıle buyugunuzle gıdın terzıye yasınız ufak sanırım
ne alakası var ? 27 yasındayım

Yaw konu sahıbı kafa buluyor sanırım
1000 tl bırıne gıtmıs para vermıs
Ortada kumas yok
Model yok
Prova yok
Terzının nosu yok
Kapalıdır dıye gıtmemıs
Elbiseden haberı yok
Gerı paramı alırmıyım dıyor
Tobe tobe
terzinin numarası olmadığını söylemedim ben kumaş aldı mı almadı mı bılmıyorum modele dikim aşamasında karar verecektik kumaş alıp almadığını bılmıyorum 1000 tl de kapora istedi verdim 2 gun oldu akşam iş çıkışı olduğu içinde kapalıdır diye uğrayamadım açık mı?

1000 tl kaporası olan elbisenın fıyatı 4 bın falandır
Bende modaevıne abiye dıktırıyorum
2 bın tl tutuyor ama kapora 300 tl verdım
Her provaya gıdısımde de yavas yavas oduyorum

1000 tl kaporamı olur arabamı alıyorsunuz yahu
1000 tl istedi evet elbisem 3500 tl tutacaktı

terzinin numarası olmadığını söylemedim ben kumaş aldı mı almadı mı bılmıyorum modele dikim aşamasında karar verecektik kumaş alıp almadığını bılmıyorum 1000 tl de kapora istedi verdim 2 gun oldu akşam iş çıkışı olduğu içinde kapalıdır diye uğrayamadım açık mı?
Umarım paranızı alabılırsınız
Sıze ıyı gunler

Sız terzıye ılk kez mı abıye dıktırıyorsunuz
Eger oyleyse kotu nıyetlı bı terzıye denk gelmıssınız
Ozellıkle fazla kapora ıstemıstır vazgecersenız yarısını verecektır yıne kar edecektır
1000 tl kaporayı aracımı yenılerken verdım ben yahu
ilk kez elbise için etrziye gidiyorum evet 1000 tl sini peşin istedi

3500tlye gelinlik mi diktirecektiniz o nasıl fiyat oranı bir abiye için? Ya piyasa el yakıyor da benim haberim yok ya da kazık yemişsiniz. İkinci ihtimal bayağı güçlü.

Ayak üstü bir de 1000 TL kapora da verilmiş. Sağdan soldan terzi iğnelemiş kibar tabirle. İnşallah çok mağdur olmadan kapora dan koparırsınız bir şeyler.

3500tlye gelinlik mi diktirecektiniz o nasıl fiyat oranı bir abiye için? Ya piyasa el yakıyor da benim haberim yok ya da kazık yemişsiniz. İkinci ihtimal bayağı güçlü.

Ayak üstü bir de 1000 TL kapora da verilmiş. Sağdan soldan terzi iğnelemiş kibar tabirle. İnşallah çok mağdur olmadan kapora dan koparırsınız bir şeyler.
abiye diktirecektim gelinlik değil... 1000 tl kapora istedi zaten vereli de 2 gün oldu .. şu an ne aşamada bilmiyorum ilk provada ayakkabını al gel boy ölçünü de alacağım demişti

abiye diktirecektim gelinlik değil... 1000 tl kapora istedi zaten vereli de 2 gün oldu .. şu an ne aşamada bilmiyorum ilk provada ayakkabını al gel boy ölçünü de alacağım demişti
Ee ben de onu diyorum zaten. 3500 TL ye gelinlik diktirir gibi abiye fiyatı çok aşırı yüksek geldi bana. O işte bir durum var gibi. Her neyse umarım paradan alırsınız bir kısmını da olsa.

2 gün oldu ama kaporayı bıraklaı ve ben terziye defalarca kez gittim 3 kere gittim iksinden müsait değilim dedi son gidişimde baska müşteri vardı ilgilenmedi bile kaporayı aldı sadece
Önemli değil. Yarın provaya cagirmis. Demek ki kesti elbiseyi

Bu terzi kandirmis sizi.. 3 500 tl abiye :oha:.. bu yetmezmis gibi birde 1000 tl kapora almis.. bu abiyeyi bulunmaz hint kumasiylami dikiyor !!! Ayrica bazilari emege saygi demis.. ortada abiye yok ve musterisini kaziklayan birinin emegine saygi duyulmasi biraz ters olur..

Bu terzi kandirmis sizi.. 3 500 tl abiye :oha:.. bu yetmezmis gibi birde 1000 tl kapora almis.. bu abiyeyi bulunmaz hint kumasiylami dikiyor !!! Ayrica bazilari emege saygi demis.. ortada abiye yok ve musterisini kaziklayana birinin emegine saygi duyulmasi biraz ters olur..
nihayet beni anlayan biri çıktı

Ay 3500 diye abiye mi olur. Gözlerim yuvalarindan fırladı şu an. Nisanlik degil gelinlik degil, terzim beni niye öptü :)

Back
X