• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terziye ne diyeceğim ???

Ben sizin yerinizde olsam, 1000 TL'yi yakmazdım. Yine de diktirirdim galiba :) İnşallah başlamamıştır hiç.
1000 tl yi yakmasam o zaman da baska bir elbise aldım o elbiseyi de aldım iki tane masraf yapamam ki bütçem müsait değil neredeyse gelinlik almış kadar olurum iki elbisenin parasıyla

1000 tl yi yakmasam o zaman da baska bir elbise aldım o elbiseyi de aldım iki tane masraf yapamam ki bütçem müsait değil neredeyse gelinlik almış kadar olurum iki elbisenin parasıyla
ozaman abıye tasarımını degıstırmeyı dusunun
1000 tl kaporayı yakmaktansa 1500 tl lık elbıse dıktırın ...
daha sade uygun bırsey dıksın eger parayı vermeyecekse kuması kestıyse

Beden olculerinizi almadi mi? Kalip cikartmadi mi kumas almadi mi? Hala savunmaya geciyorsunuz isin icinde olan biri olarak sizi uyarmaya calisiyorum ama asla duymuyorsunuz
sadece beden ölçülerimi aldı kumaş alıp almadığını bılmıyorum kalıp çıkardı mı onu da bılmıyorum

Model kumaş hiç birşey beli değil. 3500 TL tutacağını nereden çıkardı. Ben gelinliğimi geçen sene 3000e kiraladım,3300e satıyorlardı. Bunlara bu kadar para veripte piyasayı yükseltmeyin lütfen. Kimin düğünü olursa olsun o kadar para verilir mi hiç bir abiyeye.

anladığım kadarıyla ortada bi kesme biçme durumu yok, çünkü daha model bile belli değil. model belli olmadan nasıl neye göre kesip biçecek kumaşı bu bir. ikincisi 1000 tl kapora cidden uçuk bir rakam. elbisenin asıl fiyatı da keza öyle. terzi iyi niyetli gelmedi bana. üçüncüsü ise şu durumda yapılacak şey, kumaşı aldıysa kumaş parasını düşüp paranızı o miktar üzerinden isteyeceksiniz. almadıysa tamamını isteyeceksiniz.

Ben gelinligimi diktirmistim. Bitti, giydim, istedigim gibi olmamisti vazgecmistim. Gidip baska bir yerden hazır almıştım. Diktirmek istedigim modelle aldigimin alakasi yoktu, terzi de tanıdıktı düğüne geldi. Fena bir durumdu :KK70:

Önemli olan beğenmen. Mahçubiyeti düşünme. Tatlı dille kırmadan anlatirsin olur biter. Kapora da vazgeçişler için satıcıya bir teminat zaten.

Şimdi yorumları okudum. 1000 TL kapora ne :KK57:
Ben gelinlik için 100 lira kapora vermiştim.

Son düzenleme:
anladığım kadarıyla ortada bi kesme biçme durumu yok, çünkü daha model bile belli değil. model belli olmadan nasıl neye göre kesip biçecek kumaşı bu bir. ikincisi 1000 tl kapora cidden uçuk bir rakam. elbisenin asıl fiyatı da keza öyle. terzi iyi niyetli gelmedi bana. üçüncüsü ise şu durumda yapılacak şey, kumaşı aldıysa kumaş parasını düşüp paranızı o miktar üzerinden isteyeceksiniz. almadıysa tamamını isteyeceksiniz.
beden ölçülerimi aldı sadece istediğim modeli kabataslak yazdım kumaş aldı mı almadı mı hiç bilmiyorum .. daral geldi inşallah baslamamıştır

Back
X