bizimki tanıdık bir terzi değil anlayışla karsılar mı bılmıyorum.. benden 1000 tl istedi kaporayı özellikle.. sen gelinlikten caymışsın inşallah abiye için sorun çıkarmazlarBen gelinligimi diktirmistim. Bitti, giydim, istedigim gibi olmamisti vazgecmistim. Gidip baska bir yerden hazır almıştım. Diktirmek istedigim modelle aldigimin alakasi yoktu, terzi de tanıdıktı düğüne geldi. Fena bir durumdu
Önemli olan beğenmen. Mahçubiyeti düşünme. Tatlı dille kırmadan anlatirsin olur biter. Kapora da vazgeçişler için satıcıya bir teminat zaten.
Şimdi yorumları okudum. 1000 TL kapora ne
Ben gelinlik için 100 lira kapora vermiştim.
Yani ben de onu demek istemiştim başta. Ben gelinlikten vazgeçtim sen abiyeden hayli hayli geçersin diye.. Abiyenin 3500 TL olduğunu görünce yuttum. 1000 TL ekleyip benim gelinliği diktirebiliyormuşsunbizimki tanıdık bir terzi değil anlayışla karsılar mı bılmıyorum.. benden 1000 tl istedi kaporayı özellikle.. sen gelinlikten caymışsın inşallah abiye için sorun çıkarmazlar
+1Sen daha iyisine layıksın ben seni hak etmiyorum de
Şaka tabii. Yani bence şey de, oğlan tarafıyla kuzenime nikah elbisesi bakarken ısrar Edip bana da aldılar de. Yalan olacak ama böyle söylersen , sen bilirsin tabii
Nikah Çıraganda olacak herhalde3500 tl
çene yarıştırmek ısrar etmekte pek huyum değildir ama deneyeceğiz artık birşeylerYani ben de onu demek istemiştim başta. Ben gelinlikten vazgeçtim sen abiyeden hayli hayli geçersin diye.. Abiyenin 3500 TL olduğunu görünce yuttum. 1000 TL ekleyip benim gelinliği diktirebiliyormuşsun
1000 TL kaporayi geri vermez haliyle. Belki yarısını alabilirsin. Terzinin inisiyatifine kalmış. Ama abiyeye 3500 isteyen terzi, bu konuda da seni üzer gibi geliyor. Az paragoz gibi.
Belki çene yarıştırarak, ısrar ederek, rahat vermeyerek alabilirsin paranın çoğunu.
evet lüks biryerde siim yapmış biri..nikahta izmirde havuzbaısndaNikah Çıraganda olacak herhalde
Nerede olacakmış nikah ? Bana biraz çok geldi fiyatı , o paranın yarısına gelinlik dikiyorlar. Terzi ya çok lüks bir yerde isim yapmış biri ya da biraz açıkgöz gibi
bir anlık saflığıma geldiben de 1000 tl kaporayı duyunca inanamadım. nasıl verebildiniz o kadar parayı? inşallah geri alabilirsiniz.
Benim de huyum değildir ama 1000 TL için yapılır arkadaşımçene yarıştırmek ısrar etmekte pek huyum değildir ama deneyeceğiz artık birşeyler
Kapora zaten siz vazgeçerseniz diye verilir. O sizin için bir emek harcamış, elbise dikmiş, provaya hazırlamış. Terzinin emeğinin karşılığı o para, onun hakkı. Vazgeçtim kusura bakmayın zaten kapora vermiştim elinize sağlık dersiniz, çıkarsınız olur biter. Yeni elbisenizi aldığınız mağaza 'Kusura bakmayın biz size elbiseyi satmaktan vezgeçtik, geri verin' derse siz ne yaparsınız?Merhaba kızlar ,
Sorunum şu ki 1 ay sonra kuzenim evleniyor bende nikah şahidi Olacağım için guzel bir elbise yaptırmak istedim terziye gittim modele karar verdim gibi bir miktarda kapora bıraktım ama çok içime sinmedi elbise ilk prova yarın neyse ben bugun gezerken bi elbise gördüm ve çok beğendim onu dayanamadım aldım şimdi terziye yarın prova var ben elbise diktirmek istemiyorum ama kapora bıraktım ne diyeyim kadına kırmadan dökmeden ?
Içinden çıkamadım yardım ederseniz çok sevinirim
aynı sey değil ben kaporayı 2 gun önce verdim elbiseyi dikmeye basladı mı ya da kalıp çıakrdı mı bılmıyorum eğer öyleyse isteme hakkım olmaz zaten bılıyorumKapora zaten siz vazgeçerseniz diye verilir. O sizin için bir emek harcamış, elbise dikmiş, provaya hazırlamış. Terzinin emeğinin karşılığı o para, onun hakkı. Vazgeçtim kusura bakmayın zaten kapora vermiştim elinize sağlık dersiniz, çıkarsınız olur biter. Yeni elbisenizi aldığınız mağaza 'Kusura bakmayın biz size elbiseyi satmaktan vezgeçtik, geri verin' derse siz ne yaparsınız?
aynı sey değil ben kaporayı 2 gun önce verdim elbiseyi dikmeye basladı mı ya da kalıp çıakrdı mı bılmıyorum eğer öyleyse isteme hakkım olmaz zaten bılıyorum
keşke caymasaydı o zaman yazık olmuş parayaBenim kardesimin kayınpederi 10 bin kapora verip bir eve anlaştı. Ama ertesi gün vazgeçti. Söylediklerine göre alamadılar parayı.
iş çıkışı gideceğim işteyim halaEee sonuç? Gitmedin mi hala terziye?
durumu izah edeceğim bi şansımı deneyeceğim olmazsa da artık 1000 tl lik bir elbise dikin derim ... yapacak bşy yokbugün provaya çağırmışsa kesmiş tegellemistir bile elbiseyi.. tahminimce elbise uzun elbise ki ayakkabınızı alıp gitmenizi istemiş, demek ki elbise hazır üzerinize giydirip boyunu ayarlayacaktı bu provada..
kaporanızı istemeniz hiç hoş olmaz bu durumda
Oģlu için alıyordu o evi. Başka bir yerde güneş alan daha uyguna bir ev buldular.keşke caymasaydı o zaman yazık olmuş paraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?