Terziye ne diyeceğim ???

bizimki tanıdık bir terzi değil anlayışla karsılar mı bılmıyorum.. benden 1000 tl istedi kaporayı özellikle.. sen gelinlikten caymışsın inşallah abiye için sorun çıkarmazlar

bizimki tanıdık bir terzi değil anlayışla karsılar mı bılmıyorum.. benden 1000 tl istedi kaporayı özellikle.. sen gelinlikten caymışsın inşallah abiye için sorun çıkarmazlar
Yani ben de onu demek istemiştim başta. Ben gelinlikten vazgeçtim sen abiyeden hayli hayli geçersin diye.. Abiyenin 3500 TL olduğunu görünce yuttum. 1000 TL ekleyip benim gelinliği diktirebiliyormuşsun

1000 TL kaporayi geri vermez haliyle. Belki yarısını alabilirsin. Terzinin inisiyatifine kalmış. Ama abiyeye 3500 isteyen terzi, bu konuda da seni üzer gibi geliyor. Az paragoz gibi.
Belki çene yarıştırarak, ısrar ederek, rahat vermeyerek alabilirsin paranın çoğunu.

çene yarıştırmek ısrar etmekte pek huyum değildir ama deneyeceğiz artık birşeyler

Nikah Çıraganda olacak herhalde
Nerede olacakmış nikah ? Bana biraz çok geldi fiyatı , o paranın yarısına gelinlik dikiyorlar. Terzi ya çok lüks bir yerde isim yapmış biri ya da biraz açıkgöz gibi
evet lüks biryerde siim yapmış biri..nikahta izmirde havuzbaısnda

ben de 1000 tl kaporayı duyunca inanamadım. nasıl verebildiniz o kadar parayı? inşallah geri alabilirsiniz.

Kapora deyince 1000 tl olacagini hic tahmin etmedim. Biraz zor alirsiniz cunku kaporayi siz vazgecerseniz diye aliyorlar zaten.

Kapora zaten siz vazgeçerseniz diye verilir. O sizin için bir emek harcamış, elbise dikmiş, provaya hazırlamış. Terzinin emeğinin karşılığı o para, onun hakkı. Vazgeçtim kusura bakmayın zaten kapora vermiştim elinize sağlık dersiniz, çıkarsınız olur biter. Yeni elbisenizi aldığınız mağaza 'Kusura bakmayın biz size elbiseyi satmaktan vezgeçtik, geri verin' derse siz ne yaparsınız?

aynı sey değil ben kaporayı 2 gun önce verdim elbiseyi dikmeye basladı mı ya da kalıp çıakrdı mı bılmıyorum eğer öyleyse isteme hakkım olmaz zaten bılıyorum

Benim kardesimin kayınpederi 10 bin kapora verip bir eve anlaştı. Ama ertesi gün vazgeçti. Söylediklerine göre alamadılar parayı.

aynı sey değil ben kaporayı 2 gun önce verdim elbiseyi dikmeye basladı mı ya da kalıp çıakrdı mı bılmıyorum eğer öyleyse isteme hakkım olmaz zaten bılıyorum

bugün provaya çağırmışsa kesmiş tegellemistir bile elbiseyi.. tahminimce elbise uzun elbise ki ayakkabınızı alıp gitmenizi istemiş, demek ki elbise hazır üzerinize giydirip boyunu ayarlayacaktı bu provada..
kaporanızı istemeniz hiç hoş olmaz bu durumda

durumu izah edeceğim bi şansımı deneyeceğim olmazsa da artık 1000 tl lik bir elbise dikin derim ... yapacak bşy yok

keşke caymasaydı o zaman yazık olmuş paraya
Oģlu için alıyordu o evi. Başka bir yerde güneş alan daha uyguna bir ev buldular.
Kaporayı emlakçıya vermişlerdi.
Eniştem avukat alır diye güvendi herhal.
Ama alamadıklarını söylediler. Ne kadar doğru bilemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…