- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Hala yemedigim diyor halbuki o gün haber alamadık
Yitirmiş şifa gitmis puf olmusYitik sifaya devam mı
Ondan sayfa ismi değiştiYitiksifa hakkın rahmetine kavuştu kıs helvasını bile yedik
Yemek yemekten bayılmışGelmedigin de anlamıştık
Helva yedik elfatihaOndan sayfa ismi değişti
Yemek yemekten bayılmış
He ya en son şekerim fırladı attım kendimi duşaOndan sayfa ismi değişti
Yemek yemekten bayılmış
Bitirmissiniz onuda bana helvayı çok severimHelva yedik elfatiha
Ay aman dikkat et canım gitsinde yavaş yavaş gitsinHe ya en son şekerim fırladı attım kendimi duşa
YitirdikYitiksifa hakkın rahmetine kavuştu kıs helvasını bile yedik
Çocuğu okula getirip götürüyorum, ev işi vs klasik yani.Sporada başlamam lazım.3 yıl önce plates yapmıştım 5 ay ondan hala bacaklarım kaslı@swtyheart sen evde neler yapiyosun canim
Gel kız senin içinde kavururuz fıstıklı helvaBitirmissiniz onuda bana helvayı çok severim
Spor geçmişi o kadar önemli ki vücut hemen adapte oluyor canımÇocuğu okula getirip götürüyorum, ev işi vs klasik yani.Sporada başlamam lazım.3 yıl önce plates yapmıştım 5 ay ondan hala bacaklarım kaslıtekrar spora döneceğim
En güzeli pilates her yer çalışıyorÇocuğu okula getirip götürüyorum, ev işi vs klasik yani.Sporada başlamam lazım.3 yıl önce plates yapmıştım 5 ay ondan hala bacaklarım kaslıtekrar spora döneceğim
Masallah canım verirsin sporu yavastan sokarsak hayatimiza cok guzel.olucak bizde adim atiyoruzÇocuğu okula getirip götürüyorum, ev işi vs klasik yani.Sporada başlamam lazım.3 yıl önce plates yapmıştım 5 ay ondan hala bacaklarım kaslıtekrar spora döneceğim
Biliyordum biliyordumHe ya en son şekerim fırladı attım kendimi duşa
BekliyorumGel kız senin içinde kavururuz fıstıklı helva
Günlük harektte istek varsa yaparızMasallah canım verirsin sporu yavastan sokarsak hayatimiza cok guzel.olucak bizde adim atiyoruz
3gun oldu bende mekik squat cardio bolgesele basladim gunluk hareket atiyor M MissHayaLet istersen dahil ol sende yavaştan baslayalim
Anam yine diyetten ciktikBekliyorum
Diyete bir girecez pir girecezAnam yine diyetten ciktik
Bence devam yaptiklarima ek oluyorGünlük harektte istek varsa yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?