Tertemiz bir sayfa ❤

@swtyheart sen evde neler yapiyosun canim
Çocuğu okula getirip götürüyorum, ev işi vs klasik yani.Sporada başlamam lazım.3 yıl önce plates yapmıştım 5 ay ondan hala bacaklarım kaslı tekrar spora döneceğim

Çocuğu okula getirip götürüyorum, ev işi vs klasik yani.Sporada başlamam lazım.3 yıl önce plates yapmıştım 5 ay ondan hala bacaklarım kaslı tekrar spora döneceğim
Spor geçmişi o kadar önemli ki vücut hemen adapte oluyor canım ben de kızı okula götür getir ev işi yemek vs gün bitiyor

En güzeli pilates her yer çalışıyor

Masallah canım verirsin sporu yavastan sokarsak hayatimiza cok guzel.olucak bizde adim atiyoruz
3gun oldu bende mekik squat cardio bolgesele basladim gunluk hareket atiyor M MissHayaLet istersen dahil ol sende yavaştan baslayalim

Masallah canım verirsin sporu yavastan sokarsak hayatimiza cok guzel.olucak bizde adim atiyoruz
3gun oldu bende mekik squat cardio bolgesele basladim gunluk hareket atiyor M MissHayaLet istersen dahil ol sende yavaştan baslayalim
Günlük harektte istek varsa yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…