• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

@swtyheart sen evde neler yapiyosun canim 🥰
Çocuğu okula getirip götürüyorum, ev işi vs klasik yani.Sporada başlamam lazım.3 yıl önce plates yapmıştım 5 ay ondan hala bacaklarım kaslı 😂 tekrar spora döneceğim

Çocuğu okula getirip götürüyorum, ev işi vs klasik yani.Sporada başlamam lazım.3 yıl önce plates yapmıştım 5 ay ondan hala bacaklarım kaslı 😂 tekrar spora döneceğim
Spor geçmişi o kadar önemli ki vücut hemen adapte oluyor canım 💪🏻 ben de kızı okula götür getir ev işi yemek vs gün bitiyor

En güzeli pilates her yer çalışıyor 🥺

Masallah canım verirsin sporu yavastan sokarsak hayatimiza cok guzel.olucak bizde adim atiyoruz
3gun oldu bende mekik squat cardio bolgesele basladim gunluk hareket atiyor M MissHayaLet istersen dahil ol sende yavaştan baslayalim

Masallah canım verirsin sporu yavastan sokarsak hayatimiza cok guzel.olucak bizde adim atiyoruz
3gun oldu bende mekik squat cardio bolgesele basladim gunluk hareket atiyor M MissHayaLet istersen dahil ol sende yavaştan baslayalim
Günlük harektte istek varsa yaparız 🥰

Back