Afiyet olsun canımSabah iki dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta yarım domates bir salatalık 7 zeytin 4 parça közlenmiş kırmızı biber 2 bardak çay.
Ara filtre kahve 10 fıstık.
Öğlen bir kase tarhana çorbası.
Akşam 3 parça tavuk, bir tabak kereviz yemeği bir dilim ekmek.
Su 2 litre.Günün hareketi adım daha sonra aticam
Maymunda besliyor tugbaMaymun ne alakadiye mi
Aynı seyleri yaşadım onun için anlıyorum hedefine odaklanman daha kolay olacaktır burada hoşgeldinKızlaar hayatımı hep zayııf olarak sürdürdüm boyum 170 kilom 58di taş çatlasın 60 olurdu.İlk gebeliğim (6 yıl önce) çok sorunlu oldu.Tuvalet dışında yürümem yasaktı.Tam 24 kilo aldım.82yle girdim 76 yla çıktım, emzirirken 85e çıktım.Çok azmettim 66ya düştüm tam eski halime çok yaklaştım derken tekrar gebe kaldım.Bu sefer 75le çıktım doğumdan yina emzirme stres felan derken ye yee 87 ye çıktım.Şuan oğlum 4 yaşında ve 75 kiloyum.Zamanla 12 kilosnu verdim ama azmedip 58i tekran görmem lazım.Bana hiç yılmayacak ben yılsam beni tutacak arkadaşlar lazım.
Elim değmiş ablası ya onu da doyurmadan göndermeyelimMaymun ne alakadiye mi
Yarin sabah tartilip kilo tartini atarsan hedefledigin kilonu yazarizKatılmak istiyorum tabloya benide katın.
Teşekkür ederim kuzumAfiyet olsun canım
Tamamdır sabah hemen atacağım.Tartıya çıkmayada korkuyorumYarin sabah tartilip kilo tartini atarsan hedefledigin kilonu yazariz
Aman hiç değilse nankör değillerMaymunda besliyor tugba
Çık çık biz alıştik artık ver al ver alTamamdır sabah hemen atacağım.Tartıya çıkmayada korkuyorum
Kolay olacak tek ihtiyacım olan başlamak.Aynı seyleri yaşadım onun için anlıyorum hedefine odaklanman daha kolay olacaktır burada hoşgeldin
Geçen hafta bizde korktuk ama korkunun ecele faydası yokTamamdır sabah hemen atacağım.Tartıya çıkmayada korkuyorum
O zaman başlangıcın hayırlı olsun diyelimKolay olacak tek ihtiyacım olan başlamak.
Korkunun ecele faydası yok kuzum olsun amacına ulaşınca zaferi beraber kutlarızTamamdır sabah hemen atacağım.Tartıya çıkmayada korkuyorum
Ay hadi heyecanlandım olcak inşallah.Geçen hafta bizde korktuk ama korkunun ecele faydası yok
Ay bende heyecanlandım şimdiAy hadi heyecanlandım olcak inşallah.
Sabah gelmezsen etiketlerim bakAy hadi heyecanlandım olcak inşallah.
Bu kelime bana çok itici geliyorDedim olabilir
bu şarkı onlara gelsin
Hoşgeldin aramızaKızlaar hayatımı hep zayııf olarak sürdürdüm boyum 170 kilom 58di taş çatlasın 60 olurdu.İlk gebeliğim (6 yıl önce) çok sorunlu oldu.Tuvalet dışında yürümem yasaktı.Tam 24 kilo aldım.82yle girdim 76 yla çıktım, emzirirken 85e çıktım.Çok azmettim 66ya düştüm tam eski halime çok yaklaştım derken tekrar gebe kaldım.Bu sefer 75le çıktım doğumdan yina emzirme stres felan derken ye yee 87 ye çıktım.Şuan oğlum 4 yaşında ve 75 kiloyum.Zamanla 12 kilosnu verdim ama azmedip 58i tekran görmem lazım.Bana hiç yılmayacak ben yılsam beni tutacak arkadaşlar lazım.
Banada it ici geliyorBu kelime bana çok itici geliyor
Hoşgeldin aramıza
Bana da reklama bile tahammül edemiyorumBu kelime bana çok itici geliyor
Hoşgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?