• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

Bir şunu diyen bir yazı 'YENİ YILA GİRERKEN DOSTLARIMA DUA'M İlk önce sağlık olsun Gönül kazancınız bol ve bereketli olsun sabrınız çok yüreğiniz ferah olsun yolunuz bahtınız acık olsun gönlünüz şen olsun sevdikleriniz hep yanınızda sizinle beraber olsun sıkıntılar sizden uzak olsun RABBİM yardımcınız olsun ne dilediyseniz kabul olsun MEVLAM hayırlı huzurlu sağlıklı güzel bir YENİ YIL cümlemize nasip etsin.. AMİN' görseli olabilir'YENİ YILA GİRERKEN DOSTLARIMA DUA'M İlk önce sağlık olsun Gönül kazancınız bol ve bereketli olsun sabrınız çok yüreğiniz ferah olsun yolunuz bahtınız acık olsun gönlünüz şen olsun sevdikleriniz hep yanınızda sizinle beraber olsun sıkıntılar sizden uzak olsun RABBİM yardımcınız olsun ne dilediyseniz kabul olsun MEVLAM hayırlı huzurlu sağlıklı güzel bir YENİ YIL cümlemize nasip etsin.. AMİN' görseli olabilir
Amin canim yeni yil hepimize saglik mutluluk huzur getirsin inşallah 🥰

İyiyim şükür canım malesef negatifle sonuçlandı merkez araştırmaya başladım hayırlısı ile sil baştan başlıcam umudum kırılmadan yaş erken ama zor süreçler olduğu için yıprandım biraz 😕
Zorlu bir süreç haklısın canım ama psikoloji moral çok önemli. Olmazsa hayatın sonuymuş gibi düşünme akışına bırak. Rabbim çabalarını hayırla sonuçlandırsın.

Back