- 14 Şubat 2021
- 8.421
- 22.471
- 298
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
-
- #3.341
Kaçma kız yemeyiz adamıgel katıl arada özletme kendini
Gözüm yollarda kaldı bebemm
Aynen insan yoruluyor valla canım
Afiyet olsun canım
Çok iyi anlıyorum seni canımYa bu aralar çocuklar durmuyor hepsi peşimde bebenin de yan dişler çıkıyor galiba çok zorluyor gece uyumuyor falan yatış 22,30 buluyor o saate kadar sürekli ayaktayım yoruluyorum
Aaa sende kimsin?Cee eee
Hımmmm baktım gördüm çıkaramadimBil bakalım ben kimim
Hay Allah daha sık görüşelim yoksa unutuyorsun beniHımmmm baktım gördüm çıkaramadim
He tamam numarami verim 05.......20Hay Allah daha sık görüşelim yoksa unutuyorsun beni
Tamam tatlım bu da benim 05........37 ara beniHe tamam numarami verim 05.......20
Allahım ortadaki rakamlari bulursam ararımTamam tatlım bu da benim 05........37 ara beni
Bak rehberine belki vardırAllahım ortadaki rakamlari bulursam ararım
Bugün eve geldim hastaneden esimin gelmesine 20 dk vardı o arada wc banyoyu sildim lavaboları yikadim 100 squat 20 mekik cektim 12.152 adım atmışım ben pertBırak temizliği de arada spor yap
Bebişim
Valla kuzum ben de bu kafadayım senin için bir sen önemlisin gerisi boşYok abla akıllandım ben artık kimseye halim şu demiyorum ondan sebep uzak duruyorum bende çevremdeki insanlardan eskiden olsa herşeye koşup yetişmeye çalışırdım sonra bakım herkese koşarek kendime geç kalıyorum heee dedim şeyda artık dur bak bakalım sana bişey olsa kim koşar sonra dönüp baktım kimse yok o zaman dedim işte tamam eyvallah haliniz Allah a kalsın
Afiyet olsun ablam13ocak menu
Sabah
3 ince dilim ekmek,yarim domates,1dilim peynir,10zeytin azbalkaymak
Turk kahvesi,2bitter
Ögle
1kase mercimek ç.,1tabak salata,1dilim ekmek,3kasik et yemegi
Nescafe
Aksam
1kase mercimek ç.,1kase kereviz salatasi
2litre su
100 mekik
100 squat M MissHayaLet
HosbuldukGünaydın hoşgeldiniz
Sağol canımBugün eve geldim hastaneden esimin gelmesine 20 dk vardı o arada wc banyoyu sildim lavaboları yikadim 100 squat 20 mekik cektim 12.152 adım atmışım ben pert
Bebişim
Valla kuzum ben de bu kafadayım senin için bir sen önemlisin gerisi boş
Afiyet olsun ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?