• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

Geçmiiş olsun neyin var miyom mu
Negatif tüp bebek geçirdim ilk adetim ondan bu kadar ağrım sanırım
Ah canım benim ya normalden çok mu şiddetli kanaman var eğer öyleyse bence bir acile git kadın doğumun ters birsey olmasın Allah korusun😢
Normal adetim gibi ama öyle tetikledi ki hem karnımı hem belimi negatifi görmeseydim derdim herhalde düşük yapıyorum özür dilerim her lavaboya gitmem de kapkara parçalar geliyor içimden çekip koparıyorlar sanki dışarı atılmak için o mu etkiledi ne yaptı anlamadım sabaha kadar hiç uyumadım 6 gibi biraz kesildi ağrım onunla uyuyup kalmışım şimdi uyandım 🥺🥺🥺 korkuyorum tekrar ağrım olucak diye

Negatif tüp bebek geçirdim ilk adetim ondan bu kadar ağrım sanırım

Normal adetim gibi ama öyle tetikledi ki hem karnımı hem belimi negatifi görmeseydim derdim herhalde düşük yapıyorum özür dilerim her lavaboya gitmem de kapkara parçalar geliyor içimden çekip koparıyorlar sanki dışarı atılmak için o mu etkiledi ne yaptı anlamadım sabaha kadar hiç uyumadım 6 gibi biraz kesildi ağrım onunla uyuyup kalmışım şimdi uyandım 🥺🥺🥺 korkuyorum tekrar ağrım olucak diye
Geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda gönlüne göre evladını nasip etsin.🤲

Back