- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
İnşaAllah caniminşallah iyi gelirbsifa olur canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllah caniminşallah iyi gelirbsifa olur canim
Ay kestanesi iyi geliyor rahatlatıyor biraz canım.Akşam ağrımadı canim birisi atkestansi kremi verdi sürdüm yarına hacemat randevusu alcam kismetse
Günaydın uyuyan güzelGünaydın fit olma yolun ilerleyen tatlı güzel hatunlar
Gunaydin canimGünaydın fit olma yolunda ilerleyen tatlı güzel hatunlar
Ay bugün uyudum bir uyandım bebe koltuğa çıkmışGünaydın uyuyan güzel
Günaydın kuzumGunaydin canim
Vallami sıpaAy bugün uyudum bir uyandım bebe koltuğa çıkmış
Negatif tüp bebek geçirdim ilk adetim ondan bu kadar ağrım sanırımGeçmiiş olsun neyin var miyom mu
Normal adetim gibi ama öyle tetikledi ki hem karnımı hem belimi negatifi görmeseydim derdim herhalde düşük yapıyorum özür dilerim her lavaboya gitmem de kapkara parçalar geliyor içimden çekip koparıyorlar sanki dışarı atılmak için o mu etkiledi ne yaptı anlamadım sabaha kadar hiç uyumadım 6 gibi biraz kesildi ağrım onunla uyuyup kalmışım şimdi uyandım korkuyorum tekrar ağrım olucak diyeAh canım benim ya normalden çok mu şiddetli kanaman var eğer öyleyse bence bir acile git kadın doğumun ters birsey olmasın Allah korusun
Valla koltuk üstünde yakaladım ay bu beni deli edecek şimdiden belliVallami sıpa
Yaa çok kötü o annemde de vardı oldu.Allah tez zamanda şifa versin.Kiz zayiflama degil
Varis var genislemis damarlar cok ayak agrim oluyor dayanilmaz sekilde onlari alcak ödem var bacaklarimda
Saģol canimYaa çok kötü o annemde de vardı oldu.Allah tez zamanda şifa versin.
Geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda gönlüne göre evladını nasip etsin.Negatif tüp bebek geçirdim ilk adetim ondan bu kadar ağrım sanırım
Normal adetim gibi ama öyle tetikledi ki hem karnımı hem belimi negatifi görmeseydim derdim herhalde düşük yapıyorum özür dilerim her lavaboya gitmem de kapkara parçalar geliyor içimden çekip koparıyorlar sanki dışarı atılmak için o mu etkiledi ne yaptı anlamadım sabaha kadar hiç uyumadım 6 gibi biraz kesildi ağrım onunla uyuyup kalmışım şimdi uyandım korkuyorum tekrar ağrım olucak diye
Benim küçük sıpada öyle tüm zararlı şeylari denerValla koltuk üstünde yakaladım ay bu beni deli edecek şimdiden belli
Nerde bu devletNerde bu millet
Iste nerdeNerde bu devlet
Hepsi yiyor yarın tartı varIste nerde
Ohh sefam olsunBen profiterol yedim akşam 3 parca