- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Off kiyamam canımyaaaHepinizden Allah razı olsun çok ağrım var karnım yarışacak sanki ilaç içmek istemiyorum arkadaşlarım içme rahim iyice dökülsün dediler ama öyle böyle ağrı değilne zorlu süreçler böyle Allah'ım yardım etsin E Elif_Eylul abla senin dizin de mi rahatsızlık var geçen sormayı unuttum
Yaaaaaaaa çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin inşallahOff kiyamam canımyaaa
Bende damar genislemesi var canim ameliyat dedi doktor gecen ay ben beklettim ama olcam sanki aksam gene çok agrim var
Sagol canim ilaclarlar fayda etmez hâle geldiYaaaaaaaa çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin inşallahinşallah ilaçlar atlatırsın diyeceğim ama çok ilerlemiş sanırım insan doktorlara da güvenemiyor şu zaman da ama inşallah hakkında hayırlısı olur tekrardan çok geçmiş olsun
Eline saglik canim her tarafim agriyorEki Görüntüle 2982571
Günün hareketi plank
F Frozen01
C _CikiLeta
E Elif_Eylul
@Li_zigi
@swtyheart
Kolay gelsin kaç dk/sn isterseniz yapabilirsiniz
Yok öyle kalk bakalım ayağaEline saglik canim her tarafim agriyor
Rica ederim efenim hadi bakalım eller havayaEline saglik canim her tarafim agriyor
Kahvalti yapiyomYok öyle kalk bakalım ayağa
Günaydın canımGunaydin kizlar
✌Rica ederim efenim hadi bakalım eller havaya
Afiyer olsun canımKahvalti yapiyom
GunaydinGunaydin kizlar
Sagol canimAfiyer olsun canım
Günaydın canimGunaydin
Kuzu sıcak tut kendini mutlaka rahatlatıcı bitki çayları iç biraz müsaade et kendine güzel bir dizi film aç keyif yap kendini motive edecek şeyler yap mutlaka istersen aiken yakınsa 1 2 gün onlarda kal kafanı dinle ama kendini dinleme ben hastayim moduna girip negatif enerji çağırma tatlım ❤Hepinizden Allah razı olsun çok ağrım var karnım yarışacak sanki ilaç içmek istemiyorum arkadaşlarım içme rahim iyice dökülsün dediler ama öyle böyle ağrı değilne zorlu süreçler böyle Allah'ım yardım etsin E Elif_Eylul abla senin dizin de mi rahatsızlık var geçen sormayı unuttum
Oh Miss vallaYemekleri ocağa koydum şimdi kahve mi içeyim
Nerde bu devlet hani bu millet hu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?