Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söyle bakalım alican abur cubur aldın miA101 e gittim sözde sadece pirinç alacaktım 120tl bırakıp geldim
ımm şey aldım yedim bileSöyle bakalım alican abur cubur aldın mi
Abowwwwımm şey aldım yedim bile
Pazara kadarAbowwww
Kaldı 3 gün yePazara kadar
Yemekten artık midem bulanıyor am napiyorum yinede yiyorum az önce kiraz saplı çay aldım diyete hazırlıkKaldı 3 gün ye
Sen şimdi göm göm sonra vermeye ugrasirsinYemekten artık midem bulanıyor am napiyorum yinede yiyorum az önce kiraz saplı çay aldım diyete hazırlık
Zamanlı zamansiz kesinlikle bende sinir oluyorumÖğleden beri sular kesik Allahtan şişeyi doldurmuştum
Tarladayiz zeytin dibi topluyozNerde bu devlet hani bu millet hu
Kolay gelsin beybimTarladayiz zeytin dibi topluyoz
Aldığımız gibi veririzSen şimdi göm göm sonra vermeye ugrasirsin
Aynen kesildikten sonra msj gitmiş eşime ya da göremedi erkendenZamanlı zamansiz kesinlikle bende sinir oluyorum
Kolay gelsin ablacımTarladayiz zeytin dibi topluyoz
Demek çanak çömlek patlattın he seni gidi seniÇömlek gelmiş a101e 6 tane 15 tl almak isteyen olursa
Kolay gelsin beybim
Sagolun canlarAldığımız gibi veririz
Aynen kesildikten sonra msj gitmiş eşime ya da göremedi erkenden
Kolay gelsin ablacım
Ne çömlegı kızÇömlek gelmiş a101e 6 tane 15 tl almak isteyen olursa
Yanlısta olsa yapilması gereken seylerden birisi benceKızlar 85 kilodan 67 kiloya düşürken kalori kısıtlaması yapmıştım.Şimdi hatırladım.Bunu çok yalnış bulanda var ama bana en iyi gelen yöntem buydu.Kalori sayar indirdim takip ederek devam edicem.
Kolay gelsin ablaTarladayiz zeytin dibi topluyoz