Tertemiz bir sayfa ❤

Düşünüyoruz zaten miyav diye sabah kapidaydi balkona kaçtı minik kedim Bodrum'da mama peşinde geziyormus meğer.

Önce ki gün benim küçük kız kedi diye ağlıyor bitanesini kucaklayıp getirdi valla ben şok verdik mama ona çok minnoş oluyorlar❤ sapsallar ya
Ya seviyorum ama tüy döküyor evde çocuk olunca zor olur kuşu da severim. Köpeğin eğitimli olması lazım her yere yoksa

Ya seviyorum ama tüy döküyor evde çocuk olunca zor olur kuşu da severim. Köpeğin eğitimli olması lazım her yere yoksa
Valla kuzum öyle cidden ben istesem eşim istemez ev de çıtırımız vardı o da gitti kocaya el elde baş başta kaldık köpüş kolay ya dötüne lastik don takarız

Hadi bakalım rast gele
Amin kuzum❤ Valla o kadar huzurluyum ki sanki böyle fazlalıklarımdan arınmış gibiyim sevdiğimiz herkesle beraberiz vicdanımız rahat tek eksiğimiz pika ve nehir üzümlü keklerimiz ❤ bu gece rahat bi uyku çekeceğiz diğer günlerden daha farklı daha muhteşem

05.01.2022 Çarşamba

Sabah 10 da
2 yumurtalı omlet
1 dilim beyaz peynir
2 adet havuç
1 dilim ekmek

Ara 15 de
1 kupa az sütlü türk kahvesi
2 kare bitter

Akşam 19 da
1 kase yulaf lapası
2 adet mücver
1 kase salata

1,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…