- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Düşünüyoruz zaten miyav diye sabah kapidaydi balkona kaçtı minik kedimKuzum onları yediler ben biliyorum oh afiyet şifa olsun hepsine ❤ onlar yerken zevkle izledim bir de kıtır kıtır sevler geldi çok seviyorum oysa ki iki ayaklı dört ayaklı minnoşlarımızı onları düşünmeyelim miçıtırımı özledim minnoş kuşum
Önce ki gün benim küçük kız kedi diye ağlıyor bitanesini kucaklayıp getirdi valla ben şok verdik mama onaDüşünüyoruz zaten miyav diye sabah kapidaydi balkona kaçtı minik kedimBodrum'da mama peşinde geziyormus meğer.
Ya seviyorum ama tüy döküyor evde çocuk olunca zor olur kuşu da severim. Köpeğin eğitimli olması lazım her yereÖnce ki gün benim küçük kız kedi diye ağlıyor bitanesini kucaklayıp getirdi valla ben şok verdik mama onaçok minnoş oluyorlar❤ sapsallar ya
Valla kuzum öyle cidden ben istesem eşim istemez ev de çıtırımız vardı o da gitti kocaya el elde baş başta kaldıkYa seviyorum ama tüy döküyor evde çocuk olunca zor olur kuşu da severim. Köpeğin eğitimli olması lazım her yereyoksa
He ona da zam geldiValla kuzum öyle cidden ben istesem eşim istemez ev de çıtırımız vardı o da gitti kocaya el elde baş başta kaldıkköpüş kolay ya dötüne lastik don takarız
Eski usül kız eski laylon donlar varya kocakari usulüHe ona da zam geldi
Hadi bakalım rast geleIron Butterfly kuzum ben bugün kendime verdiğim sözü tutuyorum ve 30 dk içinde yatakta olacağım sen neler planladin tatlım
Laylona da zam gelmiştirEski usül kız eski laylon donlar varya kocakari usulü
Amin kuzum❤ Valla o kadar huzurluyum ki sanki böyle fazlalıklarımdan arınmış gibiyim sevdiğimiz herkesle beraberiz vicdanımız rahat tek eksiğimiz pika ve nehir üzümlü keklerimiz ❤ bu gece rahat bi uyku çekeceğiz diğer günlerden daha farklı daha muhteşemHadi bakalım rast gele
Yazık kız pişik olur kuzularLaylona da zam gelmiştirmarket poşeti takalım
Bebe durmuyor kocaya sattım WC gidiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?