• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

Kuzum onları yediler ben biliyorum oh afiyet şifa olsun hepsine ❤ onlar yerken zevkle izledim bir de kıtır kıtır sevler geldi çok seviyorum oysa ki iki ayaklı dört ayaklı minnoşlarımızı onları düşünmeyelim mi :KK36: çıtırımı özledim minnoş kuşum 😭
Düşünüyoruz zaten miyav diye sabah kapidaydi balkona kaçtı minik kedim😍 Bodrum'da mama peşinde geziyormus meğer.

Önce ki gün benim küçük kız kedi diye ağlıyor bitanesini kucaklayıp getirdi valla ben şok verdik mama ona 😋 çok minnoş oluyorlar❤ sapsallar ya 😝
Ya seviyorum ama tüy döküyor evde çocuk olunca zor olur kuşu da severim. Köpeğin eğitimli olması lazım her yere 💩 yoksa 😂

Ya seviyorum ama tüy döküyor evde çocuk olunca zor olur kuşu da severim. Köpeğin eğitimli olması lazım her yere 💩 yoksa 😂
Valla kuzum öyle cidden ben istesem eşim istemez ev de çıtırımız vardı o da gitti kocaya el elde baş başta kaldık😅 köpüş kolay ya dötüne lastik don takarız 😂

Hadi bakalım rast gele💃💃💃
Amin kuzum❤ Valla o kadar huzurluyum ki sanki böyle fazlalıklarımdan arınmış gibiyim sevdiğimiz herkesle beraberiz vicdanımız rahat tek eksiğimiz pika ve nehir üzümlü keklerimiz ❤ bu gece rahat bi uyku çekeceğiz diğer günlerden daha farklı daha muhteşem 🤗

05.01.2022 Çarşamba

Sabah 10 da
2 yumurtalı omlet
1 dilim beyaz peynir
2 adet havuç
1 dilim ekmek

Ara 15 de
1 kupa az sütlü türk kahvesi
2 kare bitter

Akşam 19 da
1 kase yulaf lapası
2 adet mücver