- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Temizlik günü tubaninAy neyse aman kirletmeyelim sayfamızı boş şeyler için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Temizlik günü tubaninAy neyse aman kirletmeyelim sayfamızı boş şeyler için
Bugün benden olsun hadi yırttın tuba ablaTemizlik günü tubanin
Ahahahha çok sevinecekBugün benden olsun hadi yırttın tuba abla
Kapatma alarmı spor yaparsın sesiyle daha da bi heyecana gelirsinTın tın tın saatimin alarmi
Gecenin sonunda yapcam o temizliği kimse yapmasın bakAhahahha çok sevinecek
Ne demek çaldıkca oynayasim geliyorKapatma alarmı spor yaparsın sesiyle daha da bi heyecana gelirsin
Tamam gece kuşlarıGecenin sonunda yapcam o temizliği kimse yapmasın bak
Hadi sana iyi oynamalarNe demek çaldıkca oynayasim geliyor
Aralikli oruç denemedim canım ben ama menü değiştir hep aynı gidince kilo verimi de duruyor.Kızlaar günü kapattım.Aralıklı oruç mu yapsam yada ne yapsam fikir verecek var mı?
Yine 3 öğün sağlıklı beslenmeyi deneyim bi bakayım.Ayy sizi iyiki bulduum motivasyon oldunuz kızlaarAralikli oruç denemedim canım ben ama menü değiştir hep aynı gidince kilo verimi de duruyor.
Bence hafta hafta değiştir menü durdugun da başka şeyler buluruz motivasyon oluyorsak ne mutlu bizeYine 3 öğün sağlıklı beslenmeyi deneyim bi bakayım.Ayy sizi iyiki bulduum motivasyon oldunuz kızlaar
Aaa veremem ki canım ben o kadar yetenekli degilimKız sahi şimdi aklıma geldi sen neden sayfana sırayla birinin ismini vermiyorsun yalakalık yapsana biraz ahhh pardon ya seni birileriyle karıştırdım ablammm
Ben dün temizledimTemizlik günü tubanin
Kız ben temizlemedim miBen dün temizledim
Şapşik ya ben temizledimKız ben temizlemedim mi
Hayır attigin kemikleri ben süpürdümŞapşik ya ben temizledim
Kuzum onları yediler ben biliyorum oh afiyet şifa olsun hepsine ❤ onlar yerken zevkle izledim bir de kıtır kıtır sevler geldi çok seviyorum oysa ki iki ayaklı dört ayaklı minnoşlarımızı onları düşünmeyelim mi çıtırımı özledim minnoş kuşumHayır attigin kemikleri ben süpürdüm