- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
-
- Konu Sahibi denizliligenc1995
Konu sahibi eski bir üye ..bilemiyorum ama çok çocuklu bir aileden çocuğu ebeveyn rızası ile evlat edinmiştir diye düşündüm (bunun da mümkün olup olmadığını bilmiyorum) Çocuk esirgeme kurumundan evlat edinilmiş, anası /babası ölmüş bir çocuğu taş kalpli bir insan bile bağrına basar ..Belki konu sahibi aciklar nasil yaptiklarini. Evet dogumda öldü kismi biraz Türk filmi tadinda ama olmayacak bir sey degil. Neyse umarim gercektir diyelim
Sizin çocuğunuz mu olmuyordu neden böyle bişi yaptınız? Bugün çocuktan vazgeçmişler de yarın bir gün kapınıza dayanmayacakları kesin mi? Bir de insan kendi çocuğu olabilecekken neden evlat edinme hayali kurar onu da anlayamadım. İşte toplum böyle bişi maalesef her ne kadar kendi kararlarımızı versek de çevre sürekli konuşur ve sorgular.
Burda " bu konu senaryo , inanmayık" denmiş ya işte, öyle olur filmlerde zengin yakışıklı adam bla bla kız eşleşmesi....o da var , kocam yağuşuklu bir kuyumcu ve bu da doğru demek istemiş. Bence doğrudur he , eski üye , biliyoruz eski yorumlarını, pek yalanı olmadıEş tipine nasıl bağlandı olay ya
Forumların amacı insanların konuşup tartışmasıdır. Siz sanırım burayı esra Erol’un programıyla karıştırdınız, sabah kuşaklarına ara verin bence sonra böyle karakter özelliğine dönüşüyor :)))
evlat edinme de esin işi soruluyor tabiki ama yakışıklı olduğuna bakılmıyorEş tipine nasıl bağlandı olay ya
Kaynana durmuyordu. Sabah izlediği programlardan etkilenmiş bir şekilde Esra Erol a çıkacağım, Müge anlı peşime takılacak korkusundan kaçmıyorduForumların amacı insanların konuşup tartışmasıdır. Siz sanırım burayı esra Erol’un programıyla karıştırdınız, sabah kuşaklarına ara verin bence sonra böyle karakter özelliğine dönüşüyor :)))
Cevap veriyorum, aile ile aradaki maddi bağlar. Konu sahibinin eşi kuyumcu, genç adam o dükkanı sırf kendi çabası ile açmamıştır. Hatta dükkan kendi üstüne bile olmayabilir.Birincisi el kadar bebek icin bu kadar kötü kalpli olan bir insanla neden aranizi iyi tutmayi bu kadar istiyorsunuz.
Yorumlara bakınca bende şüphelendim. Ama ne gibi bir amaç olabilir ki ne bileyim aşk, entrika, cinsellik konularına aliskinizda böyle masum bi konuda neden kurgu olsun ki?
Ben olsam o cocugu evlat diye kendim kabul ettiysem , onu torun olarak goremeyen insanlarin ona verecegi psikolojik hasari düşünür, maddi mnevi bglarimi koparip uzak durmak icin elimden geleni yapardim. Neyse Bastan sona cokk garip islerCevap veriyorum, aile ile aradaki maddi bağlar. Konu sahibinin eşi kuyumcu, genç adam o dükkanı sırf kendi çabası ile açmamıştır. Hatta dükkan kendi üstüne bile olmayabilir.
Övülmeyi seviyordur belki.Yorumlara bakınca bende şüphelendim. Ama ne gibi bir amaç olabilir ki ne bileyim aşk, entrika, cinsellik konularına aliskinizda böyle masum bi konuda neden kurgu olsun ki?
Konuya inanmadım ben. Üzgünüm.
Kayınvalidesinin mükemmel oğluna konu sahibini ve evlatlık alınmış bir bebeği yakıştıramadığını anlatmaya çalışıyor diye düşündüm ben. Konu sahibi eski bir üye inanmak istiyorum ama yasal yoldan bu kadar hızlı çözümlenebilmesi de pek inandırıcı değil sanki. Yine de kimsesiz bir çocuğa yuva oldularsa ne mutlu onlara.evlat edinme de esin işi soruluyor tabiki ama yakışıklı olduğuna bakılmıyor
Ne alaka
Hayatta her türlü karakterde insan var ama ne bileyim{ böyle bi düşüncemiz var böyle bir yola girecez} diye konusunu acsa konu böyle başka konulara kacmazdi. Bir de biz bilemeyiz ki karşımızda ki nasıl bir ruh halinde.Böyle bir şey daha yaşanmamış ama hayalleri bu yönde olabilir diye düşündüm ben. Nabız yoklamak adına. Kayınvalidesinin de tepkisinin bu yönde olacağını düşünüyor herhalde böyle bir şeye kalkışırlarsa. Çünkü bir bebeği evlat edinmek asla bu kadar kolay değil. İster yurttan ister direkt vasiden olsun. Annenin doğum esnasında vefat etmesi ve şıp diye eve getirebilmeleri biraz ütopik. Ki yeni evli çiftin belli bir süresi oluyor hemen verilmiyor. Yorumlarda da eşim kuyumcu çok yakışıklı diye belirtmesi bana saçma geldi. Hayallerini burada gerçekmiş gibi yaşadığını düşünüyorum ben.
Olabilir. İleri saatlerde konu sahibi de gelirse net bi sonuca ulasacagimiza eminimÖvülmeyi seviyordur belki.
Konu illa fakedir demiyorum da fakese böyle bir amaç olabilir.