Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

Tamamdır haklısınız. Bu arada rahim ağzı kanseriydim atlattım. Çocuğum olmayacak. O yüzden anneliği böylesi yaşayacağım. Yorumunuz için teşekkür ederim
Belki kendi bebeğinizde olur. Oğlunuza kardeş. KV zamanla kabullenir çok üstüne düşüp illa kabullen baskısı yapmayın. Ters teper belki.

Ama nasıl desem bana biraz saçma geldi. Hemen evlatlık işlemleriniz tamamlandı mı ? Yıllarca sıra bekleyen insanlar varda. Ha direk kişilerden mi aldınız oda ilerde sorun olur gibi.

Geçen yıl kilo verebilmek için mide botoksu olup da bu gün içinde bulunduğu durum yüzünden yetmişli kilodan ellilere düştüğünü söyleyen arkadaş azıcık olsun kelime oyunları yapmasın mi!?

Son düzenleme:
Offf ya bencede zaten fazla kusursuz ve fazla tesadüflere dayalıydı bu konu bir önceki yorumumu geri alıyorum. Kesin fake

Ahahahahahha aynennn aynısını düşündüm. 2 ay sonra konu: kızlar xxxx durumu oldu napiiiim? -3 sayfasında tartışma oluşan 10 sayfalık cevap konu sahibinin konuya yazdığı toplam cevap:3

Cevap içerikleri: öğretmenim, paramız var, eşim çok iyi çok şanslıyım

konu sahibi arkadaşım, benim bir yakınım rusyadan bebek aldı. çocuk almanyada büyüdü ancak sonra rusyaya yerleşti ve tüm olayı rusyayı ve rus çocuklarını yağmalamak olarak değerlendirdiği için her zaman ailesini suçladı.
bu her zaman böyle olmayacaktır ama çocukların evlat edinilme hikayeleri çok belirleyici. gerçekten çok güzel ama çok da yıpratıcı olabilir. her duruma hazırlıklı olmak lazım.

Bi de çok yakışıklı.

Çok yakuşuklu olduğunu da unutmayalım.
Daha önce de yazmıştı bunu.

Cok tatlisiniz

2018 yılında 25 yaşındayım demiş, 2021 yılına kadar sadece 1 yaş almış. Çocuğumuz olmuyor rahim kanseriydim demiş, fakat 4 sene çocuk istemiyoruz söylemi tercihe dayalı bir şey. Bu zamana kadar konulara tüm yorumları “kaç yaşındasın, neden erken evlendin, çok erken, kaç yaşındasın…kaç yaşındasın…” diye gidiyor istisnasız. Tüm yazdığı cümleler yalan değilse bende hiçbir şey bilmiyorum, net. Lütfen bir uzmandan destek al. Hiç normal bir psikoloji değil bu.

Son düzenleme:
Neden Rusyadan aldi ki orda daha mi kolay yürüyormus bu islemler? Ya da ilerde „güzel“ olsun diye mi? Ilerde cocugum olmazsa ben de düsünüyorum ama yazdiginiz gibi hikayeler korkutuyor gözümü. Benim yasadigim ülkede partnerin olmadan bile cocuk edinebiliryorsun ama bir ton sarti yerine getirmen gerekiyor

Emin olun kayınvalideniz bebeği gördükten sonra sizden bile daha düşkün olur. Evlatlık alımına genellikle aileler karşı çıkıyor ama sonra herkesten daha çok seviyor. Şimdi bunları düşünmeyin derim, bebekle birlikte vakit geçirmenin keyfine varın, o anların tekrarı olmuyor. Hayırlı olsun bu arada, sağlıcakla büyütün bebeğinizi.

Siz harika bir annesiniz evladınızla sağlıklı huzurlu bir ömrü dilerim size..
kayınvalideniz rezil bir insan umurunuzda olmasın görüştürmeyin oğlunuzun psikolojisini bozmasın ayrımcılık yapar taş kalpli rezil Kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…