- 9 Kasım 2015
- 6.034
- 10.802
-
- Konu Sahibi denizliligenc1995
Belki kendi bebeğinizde olur. Oğlunuza kardeş. KV zamanla kabullenir çok üstüne düşüp illa kabullen baskısı yapmayın. Ters teper belki.Tamamdırhaklısınız. Bu arada rahim ağzı kanseriydim atlattım. Çocuğum olmayacak. O yüzden anneliği böylesi yaşayacağım. Yorumunuz için teşekkür ederim
Geçen yıl kilo verebilmek için mide botoksu olup da bu gün içinde bulunduğu durum yüzünden yetmişli kilodan ellilere düştüğünü söyleyen arkadaş azıcık olsun kelime oyunları yapmasın mi!?Diyen olabilir ağız neticede ama bunun üzerine siz yurt ve prosedür konuşmaya başladığınızda "Yurttan değil, yurttan alınma filan diyor kv onu kast ettimdi" vb diye kolayca izah edilebilecek bir şeyde, "Yorumunuzdurr tenk yuu" deyip kaçar gibi gitmezdi diye düşünüyorum. Ondan, bilemiyorum Altan. :))
Sizin evlat edinme isteginiz ve tesadufen calistiiginiz koyde 9 ay icinde hem annenin hem babanin vefat etmesi ,geride kimse bakamayiz demesi falan.Cok mu ust uste tesadufler silsilesi??
Offf ya bencede zaten fazla kusursuz ve fazla tesadüflere dayalıydı bu konu bir önceki yorumumu geri alıyorum. Kesin fake2017 yılında 21 yaşındayım deyip, 2018 yılında 25 yaşındayım diye konu açıyor olman.. Bence yaşamadığın hayatları ve olayları yaşıyor gibi gösteriyorsun. Hep kötü insanlar, merhametsiz insanlar, okuldan çocuk kaçıran adamlar, tehlikeli insanlar senin konunda yer alıyor. Belki kötü niyetli değilsin fakat bir uzmandan yardım almalısın diye düşünüyorum.
Ahahahahahha aynennn aynısını düşündüm. 2 ay sonra konu: kızlar xxxx durumu oldu napiiiim? -3 sayfasında tartışma oluşan 10 sayfalık cevap konu sahibinin konuya yazdığı toplam cevap:3Konu sahibinden aklımda kalan ilk şey, açtığı konulara bir iki sayfa dışında doğru düzgün cevap vermeyişi.
Biz şimdi kendi kendimize öyle olur mu, böyle olur mu diye yazıp duracağız, o başka bir zamanda yeni bir konuyla geri gelecek.
Bi de çok yakışıklı.Ahahahahahha aynennn aynısını düşündüm. 2 ay sonra konu: kızlar xxxx durumu oldu napiiiim? -3 sayfasında tartışma oluşan 10 sayfalık cevap konu sahibinin konuya yazdığı toplam cevap:3
Cevap içerikleri: öğretmenim, paramız var, eşim çok iyi çok şanslıyım
Çok yakuşuklu olduğunu da unutmayalım.Ahahahahahha aynennn aynısını düşündüm. 2 ay sonra konu: kızlar xxxx durumu oldu napiiiim? -3 sayfasında tartışma oluşan 10 sayfalık cevap konu sahibinin konuya yazdığı toplam cevap:3
Cevap içerikleri: öğretmenim, paramız var, eşim çok iyi çok şanslıyım
Cok tatlisinizBal yanaklı umut bebek çok şanslı sizin gibi anne babası olduğu için. Kayınvalide de kötülüğün vücut bulmuş hali. Cehennemin dibine kadar küssün merhametsiz vicdansız. Oruçlarını aksatmaz şimdi bu!
Konu fake diyorlar, bal yanak yalan mı oldu şimdi...
Neden Rusyadan aldi ki orda daha mi kolay yürüyormus bu islemler? Ya da ilerde „güzel“ olsun diye mi? Ilerde cocugum olmazsa ben de düsünüyorum ama yazdiginiz gibi hikayeler korkutuyor gözümü. Benim yasadigim ülkede partnerin olmadan bile cocuk edinebiliryorsun ama bir ton sarti yerine getirmen gerekiyorkonu sahibi arkadaşım, benim bir yakınım rusyadan bebek aldı. çocuk almanyada büyüdü ancak sonra rusyaya yerleşti ve tüm olayı rusyayı ve rus çocuklarını yağmalamak olarak değerlendirdiği için her zaman ailesini suçladı.
bu her zaman böyle olmayacaktır ama çocukların evlat edinilme hikayeleri çok belirleyici. gerçekten çok güzel ama çok da yıpratıcı olabilir. her duruma hazırlıklı olmak lazım.
Aradığım yorum, bi ben mi fesatım diyordum. Adı umut falan geçmedi banaKonuya inanmadım ben. Üzgünüm.
Ay sonradan aklıma geldi, bunun kocası memleketteydi bu da İstanbul'daArkadaşlar konunun fake olduğunu “eşimle her gün bebeğe sarılıp uyuyoruz”dan anlamadınız mı gerçekten?