- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
-
- Konu Sahibi denizliligenc1995
Başlığı unutmuşum bile benBaşlık “terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık”...
Yok..sistem öyle hızlı işlemiyor,hatta bebek söz konusu olduğunda sırada beklerken siz yaşlanıyorsunuz ne yazık ki! Arkadaşımız ve eşi Türkiye koşullarında iyi kariyerde insanlardı..onlara dahi evlatlık verilmedi de "koruyucu aile " statüsünde alabildiler bebeklerini .Bir de babası zaten daha önceden ölmüştü annede doğumda öldü hikayesi çok inandırıcı gelmemiştir.Siz aynisini yapmayacaginiz icindir
Insanlara hakaret etmekten baska bir sey bildiginiz yok. Hehe tamamO yollardan geçmediğini kendi anlatmış. Okuduğunuzu da anlamıyorsunuz ki.
Belki konu sahibi aciklar nasil yaptiklarini. Evet dogumda öldü kismi biraz Türk filmi tadinda ama olmayacak bir sey degil. Neyse umarim gercektir diyelimYok..sistem öyle hızlı işlemiyor,hatta bebek söz konusu olduğunda sırada beklerken siz yaşlanıyorsunuz ne yazık ki! Arkadaşımız ve eşi Türkiye koşullarında iyi kariyerde insanlardı..onlara dahi evlatlık verilmedi de "koruyucu aile " statüsünde alabildiler bebeklerini .Bir de babası zaten daha önceden ölmüştü annede doğumda öldü hikayesi çok inandırıcı gelmemiştir.
Peki nedeninden size ne? Çok meraklısınız.Sanırım sizin etrafınızda her gün birileri evlat ediniyor. Nedenini sordum o da cevap verdi, size ne?
Başlığı unutmuşum bile benKonunun içinde anneanne ve dedesine kalmış yazıyor, direk ona odaklandım, o yüzden vasiden aldığını varsaydım. O durumda haklı olursunuz
Forumların amacı insanların konuşup tartışmasıdır. Siz sanırım burayı esra Erol’un programıyla karıştırdınız, sabah kuşaklarına ara verin bence sonra böyle karakter özelliğine dönüşüyor :)))Peki nedeninden size ne? Çok meraklısınız.
Yurttan denmez bence öyle bir durumda. Evlatlık aldık der.Kv "Yurttan evlatlık" gözüyle kendi doğurmadıkları her bebeğe genel olarak böyle baktığı için öyle başlık atmış diye düşündüm ben de. Çocuğu kimden evlat edinirsen edin "Yurttan alınma" der gibi.
Çünkü içerik vasiden alma üzerine. Hikayeyi böylece tamamladımdı ben de, güzel bişi olduğundan inanmak istedim. :)
Yanı çok yakışıklı derken kimse bunu sormadı kiBu arada şey dicektim
Eşim kuyumcu ve çok yakışıklı. Ben rahim ağzı kanserine yakalandım. 90 kilodan 55 oldum. Saçım yok, çocuğum olmayacak. Sizcede umut olmasın ne olsunYüzüm gözüm değişti. Aynalara küstüm. O yüzden adı bu oldu. Vücudum çatlaklı kollarım mosmor. Bu bebek hayata bağladı beni . Yaşama umudum oldu
Eş tipine nasıl bağlandı olay yaYanı çok yakışıklı derken kimse bunu sormadı ki
Geçmiş olsun
Hicbiseye hemen inanmayan ben de hemen inandım buna nedense. Ama ben bu kızı hatırlıyorum yıllar öncesinden burda epey sohbetimiz oldu. Eskiden de böyle naif tatlı bi hatundu, hiç yalanını yakalamadik. BilemiyorumKv "Yurttan evlatlık" gözüyle kendi doğurmadıkları her bebeğe genel olarak böyle baktığı için öyle başlık atmış diye düşündüm ben de. Çocuğu kimden evlat edinirsen edin "Yurttan alınma" der gibi.
Çünkü içerik vasiden alma üzerine. Hikayeyi böylece tamamladımdı ben de, güzel bişi olduğundan inanmak istedim. :)
Evlat edinme prosedürü bu kadar hızlı mı, yani bebeğin anne babası ölmüşse direk evlat ediniliyor mu? Acaba anneanne babaanne yasal olmayan yoldan mı verdi size bebeği, yani alın siz bakın mı dedi? Nüfusunuza aldınız mı bebeği? Çok sordum kusura bakmayın ama ben evlat edinme süreci bayağı zorlu sanıyordum.Çünkü bu ismi uygun gördümİnstagramda paylaşımlarımda herkes umut adını beğendi. Bir de Eşim kuyumcu. Künyesi filan hep aşı yazıyor. Yeni üye değilim. Etkinlik sayfam var sosyal medyada. Hani gerçek biriyim
Biz safız galiba arkadaşım, hikaye güzel olunva ayrıntıları sorgulamadım bileKv "Yurttan evlatlık" gözüyle kendi doğurmadıkları her bebeğe genel olarak böyle baktığı için öyle başlık atmış diye düşündüm ben de. Çocuğu kimden evlat edinirsen edin "Yurttan alınma" der gibi.