Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

Başlık “terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık”...
Başlığı unutmuşum bile ben 😅 Konunun içinde anneanne ve dedesine kalmış yazıyor, direk ona odaklandım, o yüzden vasiden aldığını varsaydım. O durumda haklı olursunuz

Kaynaniz nasil biri bilmiyorum ama güzellikle bir kez daha anlatin durumu, cocugunuz olmayacagini. Kalbi tastan degilya anlayacaktir mutlaka

Siz aynisini yapmayacaginiz icindir
Yok..sistem öyle hızlı işlemiyor,hatta bebek söz konusu olduğunda sırada beklerken siz yaşlanıyorsunuz ne yazık ki! Arkadaşımız ve eşi Türkiye koşullarında iyi kariyerde insanlardı..onlara dahi evlatlık verilmedi de "koruyucu aile " statüsünde alabildiler bebeklerini .Bir de babası zaten daha önceden ölmüştü annede doğumda öldü hikayesi çok inandırıcı gelmemiştir.

Ya o kadar güzel ki yaptığınız şey bosverin umursamayin üstüne düştükçe resmen simarmis . Allah sizin gibi insanlardan razı olsun inşallah oglunuzla birlikte sağlıklı uzun bereketli bir yaşamınız olur. Allah kayinvalidenize de vicdan ve hidayet versin ne diyeyim

Yok..sistem öyle hızlı işlemiyor,hatta bebek söz konusu olduğunda sırada beklerken siz yaşlanıyorsunuz ne yazık ki! Arkadaşımız ve eşi Türkiye koşullarında iyi kariyerde insanlardı..onlara dahi evlatlık verilmedi de "koruyucu aile " statüsünde alabildiler bebeklerini .Bir de babası zaten daha önceden ölmüştü annede doğumda öldü hikayesi çok inandırıcı gelmemiştir.
Belki konu sahibi aciklar nasil yaptiklarini. Evet dogumda öldü kismi biraz Türk filmi tadinda ama olmayacak bir sey degil. Neyse umarim gercektir diyelim 🥰

Kayınvalidenizi ikna etmek için hiç uğraşmayın.
Bu durum ve karar siz ve eşinizi ilgilendiriyor.
O çocuğu evlat edinmeseydiniz de belki yine de kendi çocuğunuzu doğurmak gibi bir karar almayacaktınız, kayınvalideniz bu karara da pek saygı duyarmış gibi gelmedi bana.
Başkalarının hayatına müdahil olmak yerine saygı duyup, kabul etmeyi öğrenmesi gerekir.

Küçücük masum bir yavruya sahip çıkmışsıniz tebrik ederim 😍bence kayinvalidenizi iknaya çalışmayın bebeginize odaklanın
Kayinvalide zamanla onun varlığına alisacaktir alismiyorsa da kendi bilir
Kendimi sizin yerinize koydum düşündüm böyle bir durumda sahip olduğu bebeğime sımsıkı sarilirdim evlat gibisi yok

Başlığı unutmuşum bile ben 😅 Konunun içinde anneanne ve dedesine kalmış yazıyor, direk ona odaklandım, o yüzden vasiden aldığını varsaydım. O durumda haklı olursunuz

Kv "Yurttan evlatlık" gözüyle kendi doğurmadıkları her bebeğe genel olarak böyle baktığı için öyle başlık atmış diye düşündüm ben de. Çocuğu kimden evlat edinirsen edin "Yurttan alınma" der gibi.
Çünkü içerik vasiden alma üzerine. Hikayeyi böylece tamamladımdı ben de, güzel bişi olduğundan inanmak istedim. :)

Kv "Yurttan evlatlık" gözüyle kendi doğurmadıkları her bebeğe genel olarak böyle baktığı için öyle başlık atmış diye düşündüm ben de. Çocuğu kimden evlat edinirsen edin "Yurttan alınma" der gibi.
Çünkü içerik vasiden alma üzerine. Hikayeyi böylece tamamladımdı ben de, güzel bişi olduğundan inanmak istedim. :)
Yurttan denmez bence öyle bir durumda. Evlatlık aldık der.

Bu arada şey dicektim
Eşim kuyumcu ve çok yakışıklı. Ben rahim ağzı kanserine yakalandım. 90 kilodan 55 oldum. Saçım yok, çocuğum olmayacak. Sizcede umut olmasın ne olsun☺️ Yüzüm gözüm değişti. Aynalara küstüm. O yüzden adı bu oldu. Vücudum çatlaklı kollarım mosmor. Bu bebek hayata bağladı beni . Yaşama umudum oldu
Yanı çok yakışıklı derken kimse bunu sormadı ki :KK64:

Geçmiş olsun

Size inanamiyorum. Ya aşırı iyi kalplilikten iyi dusunmek istiyorsunuz. Yoksa verdiginiz tepkiler benim icin cok normal dışı.

Birincisi el kadar bebek icin bu kadar kötü kalpli olan bir insanla neden aranizi iyi tutmayi bu kadar istiyorsunuz.

Ikincisi kendi kanından bebek isteyen kendi dogursun, bu sizin hayatiniz ona soran mi oldu?

Üçüncüsü de degil boyle bi kayinvalide ile, aranizin iyi oldugu iyi bir kayinvalide ile bile tatile gidilmez bence. Esiniz ve bebeginizle ilk kez tatile gideceksiniz, aranız iyi olsa bilr ne isi var, bi de boyle birini getirip hayatinizi zehir etmey mi meraklisiniz?

Aramayin sormayin, bebegin fotografini atmayin. Neden suc islemis de affedilmeye calisiyor gibi davraniyorsunuz? Hic hic anlayamadım

Hicbiseye hemen inanmayan ben de hemen inandım buna nedense. Ama ben bu kızı hatırlıyorum yıllar öncesinden burda epey sohbetimiz oldu. Eskiden de böyle naif tatlı bi hatundu, hiç yalanını yakalamadik. Bilemiyorum

Çünkü bu ismi uygun gördüm☺️ İnstagramda paylaşımlarımda herkes umut adını beğendi. Bir de Eşim kuyumcu. Künyesi filan hep aşı yazıyor. Yeni üye değilim. Etkinlik sayfam var sosyal medyada. Hani gerçek biriyim
Evlat edinme prosedürü bu kadar hızlı mı, yani bebeğin anne babası ölmüşse direk evlat ediniliyor mu? Acaba anneanne babaanne yasal olmayan yoldan mı verdi size bebeği, yani alın siz bakın mı dedi? Nüfusunuza aldınız mı bebeği? Çok sordum kusura bakmayın ama ben evlat edinme süreci bayağı zorlu sanıyordum.

Annesiz babasız bir bebeğe anne baba olmak bana göre muhteşem bir davranış Eğer yasaya uygun kayıtlı bir şekilde evlat edindiyseniz sizi tebrik ediyorum.

Benim kayınvalidem umurumda bile olmazdı bu durumda. İster gelir ister gelmez, ben bir çocuğa anne olmaya karar vermişsem kendisini ilgilendirmez. Eşim ve onun düşünceleri önemlidir benim için. Eğer dışlayıcı yaralayıcı davranışlar sergilerse de çocuğun yanına yaklaştırmam. Kayınvalidesiz de pekala yaşanır. Eşiniz üzülüyorsa bırakın aralarında halletsinler siz karışmayın.

Biz safız galiba arkadaşım, hikaye güzel olunva ayrıntıları sorgulamadım bile 😅

X