Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

Tamamdır haklısınız. Bu arada rahim ağzı kanseriydim atlattım. Çocuğum olmayacak. O yüzden anneliği böylesi yaşayacağım. Yorumunuz için teşekkür ederim

Çocuklar annelerinin kalbine düşer. Rahmine düşmekle olmuyor. Öyle olsaydı adı anne olan bu kadar yaratık olmazdı ortalıkta.

O sizin çocuğunuz zaten, çocuğunuz olmuş işte. Sağlıkla büyütün.

Niye kendinizi onu ikna etmeye zorunlu hissettiğinizi anlamadım. Kabul etmek istemiyorsa etmesin bu onun sorunu.manevi açıdan çok ulvi bir şey yapmışsınız, onay görmeniz gerekmiyor diye düşünüyorum.

Maalesef eski zihniyet kadını genel olarak üreme makinesi olarak görüyor onun için neler yaşadığınızın ve ne kadar yıprandığınızın bi önemi yok. Sonuçta o artık sizin yasal olarak çocuğunuz olmuş eninde sonunda kabul edecekler bence biraz üstüne gitmeden zaman tanıyın. Umarım çocuğa ilerde bunu yansıtmazlar gerekirse görüşmeyin de. Önemli bir olan siz ve aileniz.

Adinin umut olmasi falan bana da bir dizivari gelmedi degil
Çünkü bu ismi uygun gördüm İnstagramda paylaşımlarımda herkes umut adını beğendi. Bir de Eşim kuyumcu. Künyesi filan hep aşı yazıyor. Yeni üye değilim. Etkinlik sayfam var sosyal medyada. Hani gerçek biriyim

Çok güzel bişey yapmışsınız ama keşke işler sonuclanmadan kayinvalidenizi karşınıza alıp konussaydiniz. Her nekadar kimseyi ilgilendirmez destekte ilerde çocuğun babaannesi tarafından dislandigini hissetmesi kadar kötü bişey olamaz hele de Allah size bebek nasip ettikten sonra kayinvalidenizi tavrını düşünemiyorum. Elbet birgün bir ayni ortamda bulunucaksiniz. O yüzden tatlı dille onunda gönlünü hoş edin eminin oda size hak verir zamanla. Allah güzel gönlünüze göre versin

Anladim ama turkiyede evlat edinmek biraz zor diye biliyorum. Gercekten cocugunuzun olmadigini kanitlamaniz falan gerekiyor oyle her isteyen alamiyor ama siz gercek diyorsaniz gercektir.

Anladim ama turkiyede evlat edinmek biraz zor diye biliyorum. Gercekten cocugunuzun olmadigini kanitlamaniz falan gerekiyor oyle her isteyen alamiyor ama siz gercek diyorsaniz gercektir.
Yok çocuk olmadığını kanıtlamak gerekmiyor da ben bebek buldum hadi bunu evlat edineyim diyemiyorsunuz. Yıllarca sıra bekleyenler dururken aaa ben de istiyordum zaten hemen alıvereyim bunu diyene vermezler. Ya yasadışı bir iş yapılmıştır ya senaryo.

Bi de baba ölmüş, anne doğumda ölmüş falan. Çok hikaye...

Adinin umut olmasi falan bana da bir dizivari gelmedi
Bu arada şey dicektim
Eşim kuyumcu ve çok yakışıklı. Ben rahim ağzı kanserine yakalandım. 90 kilodan 55 oldum. Saçım yok, çocuğum olmayacak. Sizcede umut olmasın ne olsun Yüzüm gözüm değişti. Aynalara küstüm. O yüzden adı bu oldu. Vücudum çatlaklı kollarım mosmor. Bu bebek hayata bağladı beni . Yaşama umudum oldu

Ben seni hatırlıyorum. Sen nisanliyken yazismiştık, atama bekliyordun. Bebeğinizi güle güle büyütün. Çok sevindim iyi ve mutlu olmana, kv. yi takmayın , ne kadar takmazsaniz, o kadar çabuk alışır, siz ikna etmeye çalıştıkça direnecektir. İtirazlarını hiçkimse ciddiye alıp cevap vermezse kabullenecektir.

O sizin yorumunuz

Dediğiniz gibi evlat edinme süreci epey uzun oluyor. Sosyal inceleme süreci hemen bitecek bir şey değil. Evli çiftin dosyası uygunsa sırada bekleme sürecine geçiliyor. Teyzem yıllarca bunun için uğraşmıştı, o sıra gelmek bilmedi. Konuyu tekrar okuyunca bana da bir tuhaf geldi açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…