- 29 Ağustos 2014
- 4.838
- 16.913
- 33
-
- Konu Sahibi denizliligenc1995
Konuya inanmadım ben. Üzgünüm.
Tamamdırhaklısınız. Bu arada rahim ağzı kanseriydim atlattım. Çocuğum olmayacak. O yüzden anneliği böylesi yaşayacağım. Yorumunuz için teşekkür ederim
Niye kendinizi onu ikna etmeye zorunlu hissettiğinizi anlamadım. Kabul etmek istemiyorsa etmesin bu onun sorunu.manevi açıdan çok ulvi bir şey yapmışsınız, onay görmeniz gerekmiyor diye düşünüyorum.Herkese merhabalar ben devlette öğretmenim ve eşim de esnaf. Maddi olarak iyiyiz elhamdulillah. Biz evlenmeden önce hep koruyucu aile olma hayali kurduk. Hiç kendi çocuğumuzun hayalini kurmadık. Çalıştığım köyde bir bebek doğdu. Babası ölmüştü. Annesi doğumda öldü. Ben ve eşim bebeğin anneanne babaannesi 70 yaşındalar ve bakamayacaklar için hiç düşünmeden bakmaya karar verdik. Mahkemeye gittik ve evlatlık edindik. Tabi ki akrabalarıyla görüşecek ama eşimin ailesi biz öz torun istiyoruz diyip konuşmuyorlar. Bir görseniz bebek o kadar tatlı kiii. Hergün kokluyorum öpüyorum. Cennetten gelen bir melek gibi. Rabbimin bana hediyesi olarak geldi sanki. Ben anaokulu öğretmeniyim ve çocuk eğitimi aldım. Kendi annem babam yardıma geldi ben çalışıyorum. İşte bile fırsat buldukça görüntülü arıyorum o kadar tatlı kiii. Ben nasıl ikna edeceğim onları. Rabbim bu meleği bize hediye etti. Akrabaları kabul etmedi. Atanınca evlenince hayatımda bu kadar mutlu olmamıştım. Bir tombiş yanakları var. Kayınvalidemi arıyorum resim atıyorum küstü. Kayınpederim mutlu ama kayınvalidem inat etti. Lütfen bana fikir verin.şunu bilin ki kayınvalidem önemli ama onunla akrabaysam bu bebek benim can parçam oldu. Onu bırakmayacağım. Eşimle her gün onunla sarılıp uyuyoruz. Adı umut. Oğlumla yakında tatile gideceğiz inşaAllah. Kayınvalidemi de çağırdık gelin dedik. Ben başkasının bebeğiyle gitmem dedi. Gerçekten çok kötüyüm. Bir insan merhametsiz nasıl olur. Ben nasıl ikna edeceğim
Beni inandırmak zorunda değilsiniz. Ben inanmadım. Yasal prosedürün böyle ilerlediğini sanmıyorum.İnanmayabilirsinizÖzelden ismimi herşeyi söyleyebilirim instagramda görebilirsiniz.
Çok teşekkür ederimÇocuklar annelerinin kalbine düşer. Rahmine düşmekle olmuyor. Öyle olsaydı adı anne olan bu kadar yaratık olmazdı ortalıkta.
O sizin çocuğunuz zaten, çocuğunuz olmuş işte. Sağlıkla büyütün.
Maalesef eski zihniyet kadını genel olarak üreme makinesi olarak görüyor onun için neler yaşadığınızın ve ne kadar yıprandığınızın bi önemi yok. Sonuçta o artık sizin yasal olarak çocuğunuz olmuş eninde sonunda kabul edecekler bence biraz üstüne gitmeden zaman tanıyın. Umarım çocuğa ilerde bunu yansıtmazlar gerekirse görüşmeyin de. Önemli bir olan siz ve aileniz.Biliyor. 2 ay hastanede yanımda oldu. Ama tüp bebek diyor sanki bende etkili olacak. Ben o strese girmek istemiyorum. Saçlarım döküldü. Kollarım mosmor oldu. 6 ay hastanede yattım. Eşim Allah razı olsun. Hep evlat edinelim dedi. Kayınvalidem şifalı otlar deneyelim diyor baya farklı düşünüyor
Çünkü bu ismi uygun gördümAdinin umut olmasi falan bana da bir dizivari gelmedi degil
Çünkü bu ismi uygun gördümİnstagramda paylaşımlarımda herkes umut adını beğendi. Bir de Eşim kuyumcu. Künyesi filan hep aşı yazıyor. Yeni üye değilim. Etkinlik sayfam var sosyal medyada. Hani gerçek biriyim
Yok çocuk olmadığını kanıtlamak gerekmiyor da ben bebek buldum hadi bunu evlat edineyim diyemiyorsunuz. Yıllarca sıra bekleyenler dururken aaa ben de istiyordum zaten hemen alıvereyim bunu diyene vermezler. Ya yasadışı bir iş yapılmıştır ya senaryo.Anladim ama turkiyede evlat edinmek biraz zor diye biliyorum. Gercekten cocugunuzun olmadigini kanitlamaniz falan gerekiyor oyle her isteyen alamiyor ama siz gercek diyorsaniz gercektir.
Bu arada şey dicektimAdinin umut olmasi falan bana da bir dizivari gelmedi
O sizin yorumunuzYok çocuk olmadığını kanıtlamak gerekmiyor da ben bebek buldum hadi bunu evlat edineyim diyemiyorsunuz. Yıllarca sıra bekleyenler dururken aaa ben de istiyordum zaten hemen alıvereyim bunu diyene vermezler. Ya yasadışı bir iş yapılmıştır ya senaryo.
Bi de baba ölmüş, anne doğumda ölmüş falan. Çok hikaye...
Yorum değil, yasal prosedürü biliyorum.O sizin yorumunuz
Yok çocuk olmadığını kanıtlamak gerekmiyor da ben bebek buldum hadi bunu evlat edineyim diyemiyorsunuz. Yıllarca sıra bekleyenler dururken aaa ben de istiyordum zaten hemen alıvereyim bunu diyene vermezler. Ya yasadışı bir iş yapılmıştır ya senaryo.
Bi de baba ölmüş, anne doğumda ölmüş falan. Çok hikaye...