Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

Bir arkadaşım 2 yıldır sıra bekliyor.
Daha ne kadar bekleyecekleri belli değil.
Böyle çocuğu evlatlık edinmek istiyorum deyip mahkemeyle kısa sürede herşeyin çözülmesi bana da çok gerçekçi gelmedi.

En kısa süre bekleyen 2 sene bekledi benim gördüğüm kadarıyla. Sosyal hizmetler il müdürü bir yakınım var, birazdan ona soracağım.

Bildiğim kadarıyla mümkün değil zaten ama bilmediğim bir yolu vardır diye bir soracağım bilene. Yasa dışı yollarla yaptılarsa şikayet etmek gerekir mi onu da soracağım.

El kadar bebeğe merhamet etmeyen kadınla ben görüşmezdim çocuğu da görüştürmezdim

Kayınvalide fake hesaptan yazıyor...

Bu bebek yetimhaneden alınmıyor yalnız, direk vasiden evlat ediniyorlar. Yeğenini evlat edinen insanlar var, o süreç öyle uzun olmuyor.

Ayrıca sahte olsa ne olur, art niyetli bir konu değil evlatlığı aileye benimsetmek var ortada

Başlık “terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık”...

Hem anne olmuşsun,hem bir bebeğe yuva olmuşsun,gelecek olmuşsun hem de k.validenden kurtulmuşsun (bunu yazmamin sebebi minicik sahipsiz bir bebegi aldiginiz için size kusmesi)yani her bakımdan artıdasın hiç üzülme enerjini bebegine harca

O kadar güzel anlatmissiniz ki bebisi tüylerim diken diken oldu. Allah sizden razi olsun, kayinvalidenlik bir durum yok kocaman insansiniz kendi karariniz. Alisacaktir

Kayinvalideyi ikna etmek gibi bir derdiniz olmasin cocugu bakacak olan sizsiniz ayrica sizin cocugunuz olmayacagini biliyormuydu bilseydi bile yinede laf dusmezdi ama cok takmayin aevdirmeye calismayin bence mesafe koyun

Ufacık bebeğe karşı bile soyculuk güdüp hır çıkaran o kayınvalidenize dikkat edin. Zaten bu konudan bağımsız başka bir konuda canınızı sıkacak.

İkna etmeyeceksiniz. Hiç öyle bir zorunluluğunuz yok. O çocuk sizin. Öz üvey farketmez sizin. Çocuğunuzu kabul etmeyen bir insanın hayatınıza olmasını istiyor musunuz gerçekten?

Bu sonuca nasıl vardınız acaba? Ne biliyorsunuz benim sıra bekleyenlerden olmadığımı?
Konu sahibinin senaryo yazdigi sonucuna nasil vardiysaniz, ayni sekilde. Tamam yasal yollari biliyorsunuz, belki kendisi de o yollardan gecti zaten. Burda insan her ayrintiyi anlatmiyor sonucta, konu genel hatlariyla yaziliyor.

Konu sahibinin senaryo yazdigi sonucuna nasil vardiysaniz, ayni sekilde. Tamam yasal yollari biliyorsunuz, belki kendisi de o yollardan gecti zaten. Burda insan her ayrintiyi anlatmiyor sonucta, konu genel hatlariyla yaziliyor.
O yollardan geçmediğini kendi anlatmış. Okuduğunuzu da anlamıyorsunuz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…