Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

Siz nasıl güzel insanlarsınız Umarım yolunuza hep iyiler çıksın, Allah sizi hep iyilerle karşılaştırsın.
Şimdi bakmıyor, ilgilenmiyor olabilir ama biraz konuşmaya, babaanne demeye başlayınca emin olun sevecektir. Sevmezse de bence üstelemeyin.
Siz harika bir annesiniz eminim, bugünlerin tadını çıkarın. Bunu birilerinin bozmasına izin vermeyin. Konuyu bırakın eşiniz halletsin.

Siz yenisiniz galiba. Arkadaş bir şeyler uydurup yazıyor sürekli.

Giriş yapmaya çalışırken çevrimiçi görünüyor ondan ama hiçbir birşey yapamaz hesabına bile bakamaz anca yasak yazısını görür

aa bilmiyordum bunu. giriş yapmaya çalıştığı için son görülmesi değişiyor yani.
he hesaba bakılmıyor onu biliyorum tecrübe ettim

aa bilmiyordum bunu. giriş yapmaya çalıştığı için son görülmesi değişiyor yani.
he hesaba bakılmıyor onu biliyorum tecrübe ettim
Evet sanırım bir çoğumuz ettik o tecrübeyi ..

Benim de mesela otormatikmen sayfa yenileyince giriş yapıyordu ben girmesem bile bu yüzden ben de çevrimiçi görünürdüm

Ne kadar yanlış bir düşünce anne olan biriyseniz iki kat hayret edeceğim ! Bence üremek yerine mevcut olanı sahiplense herkes keşke kimsesizler yurdundan bir çocuk kurtarmış olur ! Kendimiz üreyince ne oluyor sanki hanedan mıyız veliaht mı doğuruyoruz saraya ,herkes ürer kedi köpek de ürüyor ama herkes kendi doğurmadığı bi çocuğu sahiplenecek kadar cesur olamaz ve doğurmakla da annelik olmaz kesinlikle ,annelik doğurmak değildir asla !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…