- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
-
- Konu Sahibi denizliligenc1995
Yine Amerika 'dayım..insanlarla iyi kafa bulmuş... Eki Görüntüle 3053259 Eki Görüntüle 3053260
Bu konuyu açtığı gün veya ertesi gün . Hatta tanınmış bir çok üye ile özelde görüştüğünü hatta bir çoğunun erkek olduğunu dikkatli olalım diye bizi uyardı :) sanki bizden kaçıyordaaaa ne zaman itiraf etti?
Yok maales değil… hayal ürünüBu olay gerçek değil mi şimdi nasıl yani bende
Yok demedim bende bu surecteyim annelik için uğraşıyorum yıllardır olmuyor bu fikri bende düşündüm ondan
Yok cidden çok uyanan oldu , ilk sayfalara göz gezdirirseniz baya baya yazıldıKimse de uyanmamis, sorsan hepimiz Sherlock Holmes hdhcg
Sagolsun çekti aldı bizi pezvnklerin elinden ahahahah , o olmasa napardık.Bu konuyu açtığı gün veya ertesi gün . Hatta tanınmış bir çok üye ile özelde görüştüğünü hatta bir çoğunun erkek olduğunu dikkatli olalım diye bizi uyardı :) sanki bizden kaçıyorda
Daha yirmili yaşlarının başında ve bekarmış. Maalesef konu adını unuttum ama okur okumaz bu kişi olduğunu anlamıştık
O üye, bu üye değil amaBu konuyu açtığı gün veya ertesi gün . Hatta tanınmış bir çok üye ile özelde görüştüğünü hatta bir çoğunun erkek olduğunu dikkatli olalım diye bizi uyardı :) sanki bizden kaçıyorda
Daha yirmili yaşlarının başında ve bekarmış. Maalesef konu adını unuttum ama okur okumaz bu kişi olduğunu anlamıştık
Evet hatta o uyeye sen denizliligenc misin diye soranlara yok onla alakam yok demişti hatta kazen o uyenin diğer hesaplarını da paylaşmıştıO üye, bu üye değil ama
Evet hatta o uyeye sen denizliligenc misin diye soranlara yok onla alakam yok demişti hatta kazen o uyenin diğer hesaplarını da paylaşmıştı
Ohooo o arada kocası kanser oldu, iyileşti, kendi kanser oldu iyileşti, iki kere mide ameliyatı oldu. Peheeeyy....Bu arada konu sahibi 1 sene önce yeni evliyim 4 sene çocuk yapmayı düşünmüyoruz demiş. 1 senede çocuk yapmayı düşünmüş, denemiş, tedavi olmuş, olmayacağına kanaat getirmiş bir de üstüne evlat edinmiş. Ne kadar da hızlı. Asdads
Bu nasıl Bi işsizlik ya.Ohooo o arada kocası kanser oldu, iyileşti, kendi kanser oldu iyileşti, iki kere mide ameliyatı oldu. Peheeeyy....
Sadece bulabildiklerini paylaşmıştı fazlasıyla varmış zaten.Evet hatta o uyeye sen denizliligenc misin diye soranlara yok onla alakam yok demişti hatta kazen o uyenin diğer hesaplarını da paylaşmıştı
Ben buydu diye biliyorum , çünkü konusunda yazmıştıO üye, bu üye değil ama
Bazı insanlar hızlı yaşıyorBu arada konu sahibi 1 sene önce yeni evliyim 4 sene çocuk yapmayı düşünmüyoruz demiş. 1 senede çocuk yapmayı düşünmüş, denemiş, tedavi olmuş, olmayacağına kanaat getirmiş bir de üstüne evlat edinmiş. Ne kadar da hızlı. Asdads