Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

dedi, 40 cesit uyelik alip herkese ayri ayri hikayeler anlatan abla

Bence böyle düşünen birini iyiliğe ikna etmek gereksiz.O sizin evladınız artık önce Allah'ın sonra annesinin emaneti.Siz hakkıyla sahip çıkın yanınız da olmak isteyenler eşlik etsin gerisi isterse geride kalsın bosverin.Bu arada çok öpüyor ve kutluyorum sizi harikasınız

Siz yenisiniz galiba. Arkadaş bir şeyler uydurup yazıyor sürekli.
merhaba, uyarı için teşekkürler.
açıkçası ifşa edilen hesapları veya hesapları pek takipte değilim. pek umrumda da değil troller.
yorumumu yapıp geçip gidiyorum. sonuçta insanı kandırdığını sanan bir avuç saçma insan, dertlenecek bir durum yok

V Vera00 denizliligenç’in ikinci üyeliği misiniz?
Yok artık daha neler

Başta inanmıştım konuya yazdıklarınıza kızmıştım. Sonra konudaki diğer mesajları okudukça konu sahibinin foyasının ortaya çıktığını gördüm ve haklı buldum sizi. Sonra konuyu okumayı ve takip etmeyi bıraktım vakit kaybı olmasın diye.

Gereksiz ithamlarda bulunuyorsunuz insanlara kendinize gelin!

Ben yeni üye sayılırım. Zaten okur okumaz saçmalık bağırmıyorsa duygusallık yaparim ve hemen inanırım.
acaba nasıl bir ruh haliyle bunları yazıyorlar ve aylarca da devam ettiriyorlar?hani bir eğlencesi de yok ki?anca dert anlatıyorlar.kaynanam yok eltim yok demeyeydim keşke yıllar önceden.tonla konu açardım çekiştirirdim tühh

Psikolojik bir rahatsızlık herhalde. Sağlıklı insanın yapacağı şey mi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…