- 10 Ekim 2021
- 1.797
- 2.627
- 36
-
- Konu Sahibi denizliligenc1995
Öyle valla biz de ağzımız açık "yok canım bu böyle olur mu" demeden ayyy negzel diye ponçik yorumlar yapıyoruz. Duygularımızda oynuyorlarArkadaşlar konu sahte yazıp hep üstte tutuyorsunuz gören yorum yapiyor doğal olarak kim okusun 50 sayfaMune bu konuyu kapatsanız iyi olur sanki
Konu sahte
bugün dışardaydım valla aksattım hocam.çok özürrNöbeti aksatiyor mu diye merak ettim
Hayırdır konu sahibini nitelikli dolandırıcılıktan mahkemeye mi verdinizbugün dışardaydım valla aksattım hocam.çok özürr
yooo yemek yemeye gittim.ayrıca pazardı bugün kapalı heryerHayırdır konu sahibini nitelikli dolandırıcılıktan mahkemeye mi verdiniz
Sahte ama, birbiriyle alakasız profiller çizdiği bı sürü konusu varSahte olduğunu düşünmüyorum
Acaba yasal yollarla sahiplendirme süreci olmadığından mı geri çekildi bilemedim
Yada niyeti vardı nabız yokladı yada kendi kendine doğacak sorunun gidişatı için yorumlar mı aradı
Böyle bir konunun sahtesinin altında iyi niyet arıyorum nedense
yetiştimmm bacııı.öyle bir bebek yohhhh diyip gideyim geriSahte ama, birbiriyle alakasız profiller çizdiği bı sürü konusu var
Nöbet yerini terketmissin millet gelip ponçik ponçik yazıp durmuşyetiştimmm bacııı.öyle bir bebek yohhhh diyip gideyim geri
yooo yemek yemeye gittim.ayrıca pazardı bugün kapalı heryer
Evet kesin bilgi.konuları birbirini tutmuyor.Kesin Bilgi mi neden böyle bi hikaye yazmış ya yeni üye de değil. İnstagramdan bakım falan demiş. Ay ben şok.
Siz danışmadaki arkadaşsınız sanırım..acaba hayır duası etmek isteyen üyeleri bana yönlendirir misinNöbet yerini terketmissin millet gelip ponçik ponçik yazıp durmuş
Tabii efemSiz danışmadaki arkadaşsınız sanırım..acaba hayır duası etmek isteyen üyeleri bana yönlendirir misin
orti nöbetteymişsin.devam etttTabii efem
Yüzüne tukurulesi, terbiyesiz mahlukat dont exist hanımefendiBENCede takılmaması gereken bir durum. eşinizde üzülüyorsa yapacak bişey yok. üzülmesinin yanında o anneden utanması laızm. birde bunu dile getirip ona destek çıkan konusmalar yaparsa yazıklar olsun. sonucta siz keyfi vucudum bozulur dogurmam evlatlık alalım yeter dememişsiniz. masum bir canın hayatını kurtarıp ona sıcak yuva açmıssınız. tek bir kişi bile ama derse direkt hayatınızdan cıkarın asla da üzülür ayıp olur demeyin bu konuda aksini düşünen vicdansız mahluklar etrafınızda olup size destek olmasa kaç yazar ya cehennemin dibine kadar yolu var. erkek evlat/torun diye tutturan mağara canlısından farksız. kendi soyu olunca noluyo tahtmı miras bırakacak terbiyesiz mahlukat. yüzüne tükürülesi. eşinizi büyümüş ama annelik yapamamş o kadar belli ki
belki de hiç olmayan kaynanaya saydırılmış yokluğumda.zavallı kadın.olmayan evlatlık bebek yüzünden ne hallere düştüYüzüne tukurulesi, terbiyesiz mahlukat dont exist hanımefendifor further Info please do not hesitate to contact C ceycey0406