Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

ayy nasıl anlaşıldı fake olduğu? ilk okuduğumda pek inanasım gelmemişti, konu sahibi melek, kv kötü filan, dizi gibi konu. böyle herkes konu sahibini tebrik ediyor filan bi ilgiler bi bişiler, yalan çıkmış tey allam

Sahte olduğunu düşünmüyorum
Acaba yasal yollarla sahiplendirme süreci olmadığından mı geri çekildi bilemedim
Yada niyeti vardı nabız yokladı yada kendi kendine doğacak sorunun gidişatı için yorumlar mı aradı

Böyle bir konunun sahtesinin altında iyi niyet arıyorum nedense

Sahte ama, birbiriyle alakasız profiller çizdiği bı sürü konusu var

BENCede takılmaması gereken bir durum. eşinizde üzülüyorsa yapacak bişey yok. üzülmesinin yanında o anneden utanması laızm. birde bunu dile getirip ona destek çıkan konusmalar yaparsa yazıklar olsun. sonucta siz keyfi vucudum bozulur dogurmam evlatlık alalım yeter dememişsiniz. masum bir canın hayatını kurtarıp ona sıcak yuva açmıssınız. tek bir kişi bile ama derse direkt hayatınızdan cıkarın asla da üzülür ayıp olur demeyin bu konuda aksini düşünen vicdansız mahluklar etrafınızda olup size destek olmasa kaç yazar ya cehennemin dibine kadar yolu var. erkek evlat/torun diye tutturan mağara canlısından farksız. kendi soyu olunca noluyo tahtmı miras bırakacak terbiyesiz mahlukat. yüzüne tükürülesi. eşinizi büyümüş ama annelik yapamamş o kadar belli ki

Yüzüne tukurulesi, terbiyesiz mahlukat dont exist hanımefendi for further Info please do not hesitate to contact C ceycey0406

Yüzüne tukurulesi, terbiyesiz mahlukat dont exist hanımefendi for further Info please do not hesitate to contact C ceycey0406
belki de hiç olmayan kaynanaya saydırılmış yokluğumda.zavallı kadın.olmayan evlatlık bebek yüzünden ne hallere düştü edit:öyle bir bebek yohhh yohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…