Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

insanlarla iyi kafa bulmuş...
Screenshot_2022-04-22-07-14-20-1.png
Screenshot_2022-04-22-07-13-04-1.png

Anne baba ölünce terkedilmiş olmuyor öyle yazmadaydiniz keske Allah ömür verseydi birakmazlardi evlatlarını

bencede kimseyi ikna etmek zorunda degilsiniz zaten cogu insan tarafından yeterince zor bir durumu kabullenip kendinizi ikna etmissiniz hatta hayalinizmis bu ne kadar guzel bir dusunce ve duygu cidden tebrikediyorum sizi ayrıca kv sevse neolur sevmese neolur 😄🙋‍♀️

aaa ne zaman itiraf etti?
Bu konuyu açtığı gün veya ertesi gün . Hatta tanınmış bir çok üye ile özelde görüştüğünü hatta bir çoğunun erkek olduğunu dikkatli olalım diye bizi uyardı :) sanki bizden kaçıyorda 😁
Daha yirmili yaşlarının başında ve bekarmış. Maalesef konu adını unuttum ama okur okumaz bu kişi olduğunu anlamıştık

Bu konuyu açtığı gün veya ertesi gün . Hatta tanınmış bir çok üye ile özelde görüştüğünü hatta bir çoğunun erkek olduğunu dikkatli olalım diye bizi uyardı :) sanki bizden kaçıyorda 😁
Daha yirmili yaşlarının başında ve bekarmış. Maalesef konu adını unuttum ama okur okumaz bu kişi olduğunu anlamıştık
Sagolsun çekti aldı bizi pezvnklerin elinden ahahahah , o olmasa napardık.

O üye, bu üye değil ama

Evet hatta o uyeye sen denizliligenc misin diye soranlara yok onla alakam yok demişti hatta kazen o uyenin diğer hesaplarını da paylaşmıştı

Konuyu da koyalım buraya.

Bu arada konu sahibi 1 sene önce yeni evliyim 4 sene çocuk yapmayı düşünmüyoruz demiş. 1 senede çocuk yapmayı düşünmüş, denemiş, tedavi olmuş, olmayacağına kanaat getirmiş bir de üstüne evlat edinmiş. Ne kadar da hızlı. Asdads

Bu arada konu sahibi 1 sene önce yeni evliyim 4 sene çocuk yapmayı düşünmüyoruz demiş. 1 senede çocuk yapmayı düşünmüş, denemiş, tedavi olmuş, olmayacağına kanaat getirmiş bir de üstüne evlat edinmiş. Ne kadar da hızlı. Asdads
Ohooo o arada kocası kanser oldu, iyileşti, kendi kanser oldu iyileşti, iki kere mide ameliyatı oldu. Peheeeyy....

İnsanlar bu mecrayi şizofrenik sancılarının dışa vurumu olarak kullanmaktan vazgeçse keşke.. gerçekten sorunlarını yazan kişilere bile soru işaretiyle yaklaşır olundu platformda bu tipler yüzünden.

X