-
- Konu Sahibi denizliligenc1995
Kuyumcu yakışıklı koca hayaliyle kafayı bozmuşyaza yaza insan bir süre sonra inanmaya başlamaz mı?garip bir psikoloji.hani ayda yılda bir hepimiz beyaz yalanlar söyleriz ama bu bambaşkaa
yok öyle bir çocuk yokkkkkkkkHayat ve çocuk sizin olduğuna göre onu ikna etmenize gerek var mı?
O başkasının çocuğu değil artık oğlu da kabul ettiğine göre bu durumu torunu oluyor.
Siz de annesiniz artık önce çocuğunuzu düşünün
Seni bu konunun yok öyle bı çocuk yorumcusu olarak seçiyorumyok öyle bir çocuk yokkkkkkkk
şu köşede oturup gelene geçene:öyle bir çocuk yohhhh der dururum gün boyuSeni bu konunun yok öyle bı çocuk yorumcusu olarak seçiyorum
bir ara kart borcuna sıkışmışken bu kuyumcuyu kıskanmıştım.fake miş içim rahatladı.konu sahibi de dümdükk fakir benim gibi yaşasınnnKuyumcu yakışıklı koca hayaliyle kafayı bozmuş
bakamaz.çünkü öyle bir bebek yohhh yohhhhİyi bakın ona
Konuyu hortlatirken bunlarin olabileceğini düşünemedim.bakamaz.çünkü öyle bir bebek yohhh yohhhh
aa canın sağolsun.ben gerekirse 24 saat uyumam kim yazarsa destek yorumu :öyle bir çocuk yohhhh yazarımmKonuyu hortlatirken bunlarin olabileceğini düşünemedim.
Konunun muhtarı sensin o vakitaa canın sağolsun.ben gerekirse 24 saat uyumam kim yazarsa destek yorumu :öyle bir çocuk yohhhh yazarımm
beni yıllarca kandırmış duygularımla oynadı.intikamım acı olacakKonunun muhtarı sensin o vakit
Biliyoooooommmbakamaz.çünkü öyle bir bebek yohhh yohhhh
Nöbeti aksatiyor mu diye merak ettim
Nöbette uyuyakaldı. Yoklama kağıdına not alınsın. XhfhfhfhNöbeti aksatiyor mu diye merak ettim
Ashshdjk yohhhlama kağıdı oNöbette uyuyakaldı. Yoklama kağıdına not alınsın. Xhfhfhfh
Konu sahteBen eşinizi de takdir ettim. Allah sizin gibi insanların sayısını artırsın. Ne kutlu bir davranış bu ... Ahiretinize de büyük yatırım yaptınız.. Kv ye gelince hiç moralinizi bozmayın. O da hatasından dönecektir. Dönmezse onu o kalbi ile yalnız bırakın..