Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

Milletimiz yani biz söz konusu vatan millet din iman çoluk çocuksa kanma kandırma potansiyeline sahip
Burada siyaset ve din yasak olduğu için emsal pek konu yok ama
Daha dün hamileyim çocuğum buger için ağladı babası bizi bırakıp annesine gitti diye yardımlar yapıldı
Bende bu konularda hassasiyet gösterebiliyorum
Burda toplum eleştirisi yapmakta bir sakınca yok sanırım

Sakıncası var demedim, "Bence hiç gerek yok" dedim. Bilinmeyen bir şeyi de söylemiyorsunuz ve dahi sadece bizim toplumumuza has bir şeyi de, neyse. :)
Ha yapasınız varsa gerek görüyorsanız da yapın, ne diyeyim. :))

Dini yorum yapamayınca toplumsal yorum mu yapmaya başladın minnoş Barna ?

Konu sahibi yeni bir konu açıp başka Nickle itirafta bulunmuştu… bu konuyu kapattırsaydı keşke.
Daha yaşı çok genç ve yıllardır kendini sürekli değişik nicklerle değişik hayat tarzlarıyla tanıtmış. Uzun konular açmış filan…
Buda o uydurma konulardan biriymiş…
Hortlayacak bişeyde yok anacım, hep uydurmasyon

aaa ne zaman itiraf etti?

Okurkem gözlerim doldu ve çok etkilendim bende 3 yıldır anne olmaya çalışan biriyim tüp bebek tedavisi ile anne oldum ama yarın kürtaj olacağım anneliği nasıl güzel bir şey olduğunu hissettim ama kısa sürdü senin yaptığın birsey gerçekten çok güzel bende eşime artık onu demeye başladım bizim normal yollarla çocuğumuz olmayacak evlat edinelim doğuran bakan mı anne diyorum ve siz bu dünyaya suçsuz kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek en büyük ahlaki değeri yüksek olan annesiz babasız kalmış bir çocuğa pencere oldunuz inşallah size hayırlı evlat olur çok duygulandim

Bu üyeyle alakası yoktu o üyenin. Diğer üyeliklerini yazdı sanırım kazen. Öyle bir yakıştırma yapıldı ama aslı astarı yoktu muhtemelen.

Çocuktan vazgecmemisler babası ölmüş annesi doğumda olmuş anneanne ile dede yaşlı bakacak güçleri yokmuş ve çocuğu olmuyor demekki evlat edinmiş

Bu olay gerçek değil mi şimdi nasıl yani bende duygulandım çok

Bu olay gerçek değil mi şimdi nasıl yani bende
Bu olay gerçek değil mi şimdi nasıl yani bende duygulandım çok
Yok demedim bende bu surecteyim annelik için uğraşıyorum yıllardır olmuyor bu fikri bende düşündüm ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…